Hogyan bizonyítsam be a szüleimnek, hogy alkalmas vagyok egy telefonra?
Minek neked okostelefon?
Telefonálni, sms-t írni, a mostanin is tudsz, netezni tudsz gépről. Akkor meg? Csak azért, mert másnak is az van?
Samsung Galaxy Ace 2-t akarsz azt Inkább NE.
Komolyan mondom húgomnak az volt 4 hónapig használta ez alatt 5X volt szervizbe, fagyott állandóan, akadt a menüje, minden baj volt vele.
Vissza is adta a T-Online-nak
Az a mobil egyszerűen egy sz@r, NEHOGY MEGVEDD MERT KIDOBOTT PÉNZ !!!
Ha mindenképp Samsung-ot akarsz akkor a Galaxy S3 mini-t javaslom.
"Nem biztos ,lehet hogy a Nokia Lumia 525 jobb lenne"
Az már jobb de vigyázz érzékeny a vízre. Ha nagyon esik tedd a táskádba, de egyéb baja asszem nincs.
Én sem értem minek okos telefon...
Mert az a menő, ennyi. Bizonyítsd be, hogy nem csak azért kell, mert ez a divat. Mire használnád és miért? Lehetőleg ne ki google-zd.
Utálom az olyan embereket akik felesleges dolgokat vesznek, mert az menő... Az emberek 80%-ának tökéletesen elegendő lenne a jó öreg régi telefon csak az "ciki".
12es vagyok!
Nem, nincs okostelefonom, sima nyomógombos készülék van, na és? Tudok vele telefonálni azt kb ennyi, másra nem is használom. Ezért az 1 funkcióért minek adjak ki 50-100e-eket egy tökömtudja milyen telefonra? Csak azért, hogy beálljak vele a sorba, hogy nekem is olyan van? villogni és menőzni az osztálytársak előtt, hogy milyen fsza dolgom van, milyen gazdagok a szüleim!
Miért kapod fel a vizet?
Inkább a kérdésre válaszolj! Meg akarod győzni a szüleidet, de 1 alap kérdésre képtelen vagy értelmes választ adni. Ezek után semmilyen telefont nem vennék neked a szüleid helyében! Maradna az ami van, azt kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!