Egyfolytában csettintek, de miért? Tudom, nincs rá nagy válasz, de hogy szokjak le? (és nem ne csettints választ szeretnék kapni
Az agyad már annyira hozzászokott, hogy az akaratodtól függetlenül is csinálod. (Talán néha már észre sem veszed.)
Csináld azt, hogy minden csettintés után koppints egy nagyot valami kemény felületre. (Vagy kitalálhatsz mást is, lényeg, hogy kis fájdalmat okozzon.)
Egy idő után az agyad összeköti a koppintást a fájdalommal, és elkezd védekezni ellene. Egyre kevesebbet fogsz csettinteni, végül abbamarad.
(Én a Ba..d meg-olásról szoktam le így. Szinte már minden félmondatomban benne volt, és önkéntelenül mondtam ki.)
Nagyon jó haladás, hogy már téged is zavar amit teszel, ez jobban hozzásegít a változáshoz.
Amikor észreveszed, hogy csettintesz megállsz, és azt mondod magadban, hogy a csettintést abbahagyom mostantól.
pl. találj ki magadnak valamilyen tárgyat amit általában a csettintős kezeddel csinálsz jobb v bal. jin jan golyók akármi jojo lapbda st. foglald le a kezed hasznos vagy akármilyen tárggyal ami közben már nehézséget okoz a csettintés..
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!