Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyfolytában csettintek, de...

Egyfolytában csettintek, de miért? Tudom, nincs rá nagy válasz, de hogy szokjak le? (és nem ne csettints választ szeretnék kapni

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 07:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Az agyad már annyira hozzászokott, hogy az akaratodtól függetlenül is csinálod. (Talán néha már észre sem veszed.)

Csináld azt, hogy minden csettintés után koppints egy nagyot valami kemény felületre. (Vagy kitalálhatsz mást is, lényeg, hogy kis fájdalmat okozzon.)

Egy idő után az agyad összeköti a koppintást a fájdalommal, és elkezd védekezni ellene. Egyre kevesebbet fogsz csettinteni, végül abbamarad.

(Én a Ba..d meg-olásról szoktam le így. Szinte már minden félmondatomban benne volt, és önkéntelenül mondtam ki.)

2014. júl. 23. 07:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon jó haladás, hogy már téged is zavar amit teszel, ez jobban hozzásegít a változáshoz.

Amikor észreveszed, hogy csettintesz megállsz, és azt mondod magadban, hogy a csettintést abbahagyom mostantól.

pl. találj ki magadnak valamilyen tárgyat amit általában a csettintős kezeddel csinálsz jobb v bal. jin jan golyók akármi jojo lapbda st. foglald le a kezed hasznos vagy akármilyen tárggyal ami közben már nehézséget okoz a csettintés..

....

2014. júl. 23. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:
ne csettints :DDD
2014. júl. 23. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Húzzál kesztyűt :D
2014. júl. 24. 11:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Tekerd be a középső vagy a hüvelyk ujjadat valamivel, vagy tegyél rá sebtapaszt. A lényeg, hogy ne legyen jó érzés megtenni. Ragaszthatsz rá cellux-szal rajzszöget is, ha gondolod.
2014. júl. 24. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!