Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A munkahelyemen egyfolytában...

A munkahelyemen egyfolytában feszengek! Nem tudok feloldódani, és rám vannak szállva! Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
Nem akarom magam fényezni,de elég szép lánynak tartanak.Igaz,félénk vagyok,és nagyon könnyen zavarba tudnak hozni.Rengeteg férfi dolgozik a cégnél,és közülük nagyon sokan megkörnyékeztek már.Hallom,hogy kérdezősködnek rólam,mutogatnak rám,stb.És még nem is lenne ez hatalmas probléma,de a közvetlen munkatársaim,akikkel nap mint nap találkozok,köztük főnökeim is heccelnek egyfolytában.Elég perverz beszólásaik vannak,és én vérig pirulok,nem tudok mivel visszavágni.Szerintem ezt ki is használják,és szándékosan odajönnek szórakozni velem.Legszívesebben menekülnék a francba amikor látom,hogy közeledik valaki.Lelkileg nagyn gyenge vagyok.Könnyen meg lehet sérteni.Például az egyik munkatársam nagyon messzire ment a minap a hülyeségeivel.Tudja,hogy van párom,ő mégis a kerítő szerepét játssza.Már 4 kollégáját hívta oda hozzám,hogy bemutasson nekik.Én pedig szzóhoz sem jutok.Utóbb pont a lányokkal beszélgettünk,és meghallotta amint az egyik srácról volt szó.Mondta hogy odamegy a sráchoz,és intézkedik az érdekemben.Szinte könyörögtem,hogy ne tegye,hisz engem nem érdekel a srác,és barátom is van.De ő odament és mindenféle dolgokat mondott rólam,aztán jókat röhögtek rajtam.Én annyira megalázónak éreztem az egészet hogy elsírtam magam!Miért kell állandóan engemm zaklatni?Én csak nyugodtan akarok dolgozni,néha pár szót váltani a munkatársaimmal és ennyi.Nem akarom,hogy állandóan én legyek a középpontban!Nem is teszek érte semmit,hisz próbálok háttérben maradni,mégis engem találnak meg.Néhány nő pedig baromi ideges rám amiatt,hogy most én odamentem dolgozni.Próbálnak keresztbe tenni.Két hónapja vagyok a cégnél,a munkám,és a végzettségeim révén máris előléptettek.Van aki évek óta vár a lehetőségre,nekem pedig összejött.Beszólogatnak páran,kikezdenek.Talán túl gyenge vagyok.Hogyan erősödhetnék meg?Hogyan hárítsam el a támadásokat?Leszámolni nem szeretnék,mert nehéz munkát találni,ráadásul ez egy elismert cég,ahová nehéz bekerülni.Jó a fizetés,stb.Nem akarok másoknak örömet okozni azzal,hogy elmenekülök!Segítség!!! 21/N

2013. febr. 5. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig pont ezzel a pirulással teszed alájuk a lovat. Vedd fel a kesztyűt és nevesd ki őket, majd meg fogják unni, ha látják, hogy leszarod, lepereg rólad. Szegényeknek biztos csak ez az egyetlen szórakozásuk... Viszont egy felettesnek azért lehetne jelenteni a dolgot, ugyanis ez a munkádra is káros hatással van.
2013. febr. 5. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincsen káros hatással.Mindig próbálok odafigyelni maximálisan a munkámra.Az a baj,hogy a feletteseim férfiak,és ők is eléggé rám vannak állva...
2013. febr. 5. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Szar ügy!

Kábé olyan mint amikor 4 nővel meg az egyik apjával (főnök) dolgoztam. Na ott is ment a baszogatás.

2013. febr. 5. 23:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezt ennyire mellre szívni, inkább örülj, hogy ennyi embernek tetszel :) Előléptettek, amint odakerültél, szép is vagy, legyél büszke magadra, és építgesd az önbizalmadat. Nem kell drámai monológokkal visszavágnod, elég, ha mondasz 2-3 szót, de azt lazán, hogy érezzék, leperegnek rólad a próbálkozásaid. Amikor velem ilyesmiket műveltek, megkérdeztem pl. hogy "XY, nagyon unatkozol?". Az ilyen megnyilvánulásoktól kicsit elbátortalanodnak, és elszáll a harci kedv :) Csak higgy magadban!
2013. febr. 6. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
* próbálkozásaik
2013. febr. 6. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!