Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik lény lennél szívesebben...

Melyik lény lennél szívesebben és miért? (lent válassz alábbiak közül)

Figyelt kérdés

a) Vámpír

b) Vérfarkas

c) Zombi

d) Ember

e) Angyal

2010. jan. 9. 19:22
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
g) elf!
2010. jan. 20. 20:23
 42/47 anonim ***** válasza:

a) Vámpír --> talán, bár én húst sem eszek a vérrel nem tudom hogy egyeznék ki...

b) Vérfarkas --> szerintem az ronda :D

c) Zombi --> undorító ráadásul nem is lennél önmagad hanem valaki dróton rángatna...

d) Ember --> az vagyok, az érzelmi része jó bár egyben hátrány is. Hiányzik, hogy nincs erőm/képességem.

e) Angyal --> ha azt vesszük, hogy az angyalok jók és segítenek akkor az nem lehetnék mert annyira nem vagyok jó. De én úgy is hallottam már, hogy az angyalok isten harcosai szóval nem feltétlenül jók. Ez a megoldás inkább tetszik, mert én sem vagyok se jó se gonosz. De nem tudom mit csinálnak az angyalok szóval nem tudok dönteni.

f, druida --> nem igazán tudom ki az a druida. Ők nagy vonalakban ilyen papok akik varázsolnak?

Szerintem ezek közül maradnék ember, de lehetne valami hasznos és ütős képességem :D

2010. jan. 20. 22:21
 43/47 anonim ***** válasza:
lehet h angyal, de mivel igazából nem tudhatjuk, h milyen lehet nekik, talán maradnék a már ismert embernél.....
2010. jan. 21. 16:43
 44/47 anonim ***** válasza:
Angyal, mert akkor volnának szárnyaim, és oda repülhetnék ahova csak akarok... Gyönyörű fehér szárnyak... :D
2010. jan. 21. 19:27
 45/47 A kérdező kommentje:

A druida jelentése:

A druidák több istenben hittek, ugyanakkor az istenek közt tiszteltek bizonyos természeti elemeket is, mint a nap, a hold, a csillagok, tölgyfákat, egyéb növényeket – mint a fagyöngy és a magyal –, ligeteket, hegycsúcsokat, patakokat, tavakat. A tűz több istenség jelképe volt egyszerre és a nappal és a tisztasággal kapcsolták össze.

Remélem segíthettem... :)

2010. jan. 23. 19:49
 46/47 anonim ***** válasza:
vérfarkas. de nem ölnék embereket.
2010. jan. 23. 20:38
 47/47 anonim ***** válasza:
e) :)
2010. júl. 28. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!