Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt olyan, hogy egyedül csak...

Volt olyan, hogy egyedül csak te tudtad a választ az órán?

Figyelt kérdés
Mit éreztél?
2010. jan. 9. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt, de általában megvártam még a többiek elmondják a saját hülyeségeiket xD Aztán persze benyögtem a helyes választ :) De volt oylan is hogy azt hittem, hogy tudom pedig egy nagy hülyeség lett volna, amit mondok. Eből kifolyólag sokszor van, amikor nem jelentkezek, pedig tudom :)
2010. jan. 9. 20:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
sokszor volt ilyen.
2010. jan. 9. 21:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
volt többször is, de nem mertem jelentkezni. :-( Vagy csak elmondtam suttogva és a másik meghallotta, jelentkezett és bemondta az én gondolotomat vagy a helyes választ.
2010. jan. 9. 23:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Előfordul matek vagy biológia órán. Nem rögtön jelentkezem, hanem várok, hog hátha valaki benyögi, de ha senki, akkor én szoktam.
2010. jan. 10. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokszor. De stratégiai okokból nem mindig jelentkezem.
2010. jan. 10. 19:46
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
főleg természettudomány alapú tárgyaknál fordul(t) elő, inkább földrajz, csillagászat, meteorológia. És hát jó érzés.
2010. jan. 10. 23:05
 17/17 Zenon ***** válasza:

Igen,a gyakori késéseimre. :)

Néha viccesen sült el,és mindenki nevetett.

Én meg elégedettséget éreztem,hogy tessék,

megint kivágtam magam.Ez most elég beképzeltnek tűnik,nem?

2010. jan. 14. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!