Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most akkor meleg lettem?

Bence567 kérdése:

Most akkor meleg lettem?

Figyelt kérdés

Röviden annyi ,hogy egy baráti összejövetelen voltunk , 1 srác és jómagam és 4 csaj. Egy játékot játszottunk ,amin különböző faladatokat adtunk egymásnak ,aki nem csinálta meg az nem ihatott. A csajok a sráctól azt kérték ,hogy pusziljon meg a számom ,amibe bele is mentünk .De ő nem csak megpuszilt hanem meg is csókolt nyelvesen .Őszintén megvallva nagyon jó volt és percekig csináltuk , a csajok meg csak sikítoztak és kérték ne hagyjuk abba. Őszintén megvallva élveztem. De nem volt semmi több. Most akkor meleg vagyok.? De semmi egyé vonzalom nincs közöttünk és nem is lesz.

17F

2014. júl. 17. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
nem, ha tényleg semmi vonzalom, akkor nem vagy meleg
2014. júl. 17. 19:36
 2/9 anonim válasza:
82%
Ugyan már csak buli volt az egész. Ha tudnád kolikban mik mennek :D :D
2014. júl. 17. 19:49
 3/9 anonim válasza:
52%
nini, itt 1 meleg :DD
2014. júl. 17. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
mint a nap
2014. júl. 17. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Hát, ha ez nem melegség, akkor nem tudom mi az... Bár lehet, hogy csak biszex vagy. De hogy heteró nem, az tuti. Eszembe nem jutna másik fiút puszilgatni, nincs az a pia...

# 3:

Nem csak egy, hanem mindjárt három lásd: #1 és #2

2014. júl. 17. 19:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Lehet hogy bisex vagyok de nem izgultam fel rá , nem áradoztam ez után vagy nem gondolok rá folyton.

Nem nézek egy srácra mint lehetséges partner

szóval nem tom

de lehet hogy a haverom szereti a fiúkat mert miután a csajok többet akartak látni ő ismét gondolkodás nélkül belemnet de nem lett belőle semmi mert én már nem akartam

a csóknál is ő kezdeményezett azonnal

csak csodálkoztam hogy a csajoknak ennyire tetszett xd

2014. júl. 17. 20:06
 7/9 anonim válasza:
91%

"nem gondolok rá folyton"

akkor miért írtad ki a kérdést? :D

a csajoknak meg azért tetszik amiért a srácoknak is 2 leszbi csaj :D

2014. júl. 17. 21:25
 8/9 MrPifta ***** válasza:
100%
a vilg nem fekete-fehér, ahogy az is ritka, hogy valaki 100% heteró legyen, vagy 100% meleg. A legtöbben valahol közte vannak, ki többé, ki kevésbé. Attól még nem leszel meleg, hogy egyszer megcsókoltál egy pasit
2014. júl. 18. 06:07
 9/9 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

Nem egy csókolózástól vagy X csókolózástól függ, hogy milyen a szexuális orientációd. Élvezted és ennyi. Ha mást is élveznél azzal a sráccal, akkor igen nagy valószínűséggel van benned hajlam a homoerotikára. Egyébként meg arra a kérdésre, hogy meleg vagy-e magadtól kapsz választ és nem másoktól. Miért zárod ki, hogy nem lesz köztetek más "egyéb" vonzalom? :P Ugyan már!

2014. júl. 18. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!