Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az milyen amikor másokat...

Az milyen amikor másokat piszkálsz ezerrel?

Figyelt kérdés
Olyan válaszoljanak akik eszméletlenül k.csögök mindenkivel! :D Érdekel áááám xD
2010. jan. 8. 14:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
93%
Ez aztán az agyasok gyülekezete! És ha akit piszkálni akartok, le sem sz*r? Az milyen érzés? Csak magatokat alázzátok :D, és egészségtelen is. Én úgy bírom amikor már vörös a feje annyira igyekszik ha pattoghasson :P
2010. jan. 8. 18:44
 12/38 anonim ***** válasza:
12%
áááá akkor nagyon elégedett vagyok magammal(büszkefej)..nem bunkózok vagy sértegetek csak véleményt nyilvánitok:P mert ez egy ilyen ország..igen ilyet is szabad:P:D
2010. jan. 8. 19:15
 13/38 anonim ***** válasza:
91%
Hát grat ennek a sok hülyegyereknek, jobb dolgotok nincs mint ezzel szórakozni? Ide jószándékú, segítőkész emberek kellene h írogassanak,nem ilyenek! És még ti adtok tanácsokat másoknak itt,ill ti kéregettek...? Nevetséges idióta hülyegyerekek vagytok!!!
2010. jan. 8. 19:40
 14/38 A kérdező kommentje:
és neked nincs jobb dolgod? XD
2010. jan. 8. 19:42
 15/38 anonim ***** válasza:
6%
1 szóval: kielégítő! ;)
2010. jan. 8. 20:14
 16/38 anonim ***** válasza:
4%

19:40

téged biztos sokat piszkáltak azért vagy ilyen :D xD

2010. jan. 8. 20:16
 17/38 A kérdező kommentje:
az utolsón sokat röhögtem. XD
2010. jan. 8. 20:29
 18/38 anonim ***** válasza:
6%

Az a baj, hogy nekem is állatira jól esik :D

A helyzet az általában az, hogy mindenki jót nevet, csak az nem akit éppen b-sztatok..

Ahogy már írták mások is, nem szemétkedés az alapja, tehát nem megsérteni akarom, de sajna az elszenvedőnek tényleg nem esik jól, és a végén jön a sértődés, pedig nem annak szánom sose.

(20 alkalomból 1x viszont tényleg azért h rosszul érezze magát, de akkor szerintem meg is érdemli az illető)

2010. jan. 8. 21:22
 19/38 anonim ***** válasza:
27%
19:40esnek üzenem hogy puszta joszáándékbol mondom meg az igazat másoknak..de tudod az se rossz megoldás amit te csinálsz gondolom mindkeinek tövig nyalsz...
2010. jan. 8. 22:00
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Az hogyha valakinek megmondod az igazat az sosem baj, nem sokan merik mások szemébe mondani az igazságot(én nem vagyok olyan, amit gondolok azt ki is mondom).

De az már megint más dolog hogyha valakit szándékosan sértegetsz szerintem az olyan ember aki azt élvezi az vagy nemnormális vagy csak egyszerűen szemét!

És egyetértek 19:40-vel!

Na ennyit rólatok!!!

2010. jan. 9. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!