Részegen miért merek bárki előtt bárhol vizelni?
Figyelt kérdés
Ha józan vagyok és állnak mögöttem úgy nem megy!
De mikor lent voltunk haverokkal a parkban, és kicsit ittunk, akkor elmentem a fához könnyíteni magamon, és ott tőlem pár méterre sétáltak el idegenek! Nők, gyerekek, lányok(!) és egyből tudtam hugyálni!
Miért?
2014. júl. 14. 17:42
1/4 anonim válasza:
Mert hülye vagy.
Egyszer remélem kapsz egy atyai pofont.
2/4 anonim válasza:
Mert a kicsit ittunk hatására elöjön benned a vadparaszt.
3/4 anonim válasza:
Mert az ember az alkoholtól szép, okos, humoros, erős és bátor lesz. Valamint instant megtanul virtuóz módon táncolni és énekelni is. (Na és persze mások előtt pisálni, hányni és egyéb hasonló apróságokat művelni.)
A baj csak az, hogy egyrészt mindezt csak azok látják és hallják, akik úgyszintén fogyasztottak alkoholt, másrészt pedig másnap reggelre mindez elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!