Normális, hogy rosszul érzem magam azért, mert minden második ismerősöm posztolja a nyaralós képeit?
miért nem mész el egyedül? annyi kuponos akció van az oldalakon, simán elvonulhatnál, túráznál, kirándulnál. Mondjuk Visegrádon!:)
vagy a húgoddal is elutazhatnál, vagy anyukádékkal!
én egyedül megyek NY-ba ősszel (egy barátom ott lakik, és hozzá), de mivel dolgozik egyedül veszem nyakamba a várost és utazgatok az országban.:)
27l (nincs pasim jelenleg, barátaim vannak, de mindenki dolgozik, mint az állat, én meg nem dolgozom)
szerintem használd ki ezt a két hetet és aludj, nézz filmeket hajnalokig, meg ilyesmik!
menj egyedül, keress olyan helyet ahova mehetsz kutyával.
nagyokat sétáltok, kirándultok, jó lesz
-menj egyedül
-menj a húgoddal
-ne járj fb-re.
Most komolyan hadd kérdezzem már meg, hogy mi a fene jó a nyaralásban? Retek sok pénzt elvertek rá, de minek? Pihenni? Azt otthon is lehet és még olcsó is... Más ha elmegy valaki egy nagy túrára vagy hegyet mászni vagy valami, de hogy azért utazzon el egy másik országba, hogy 40 fokban aszalódjon és mindenhol más nemzetiségű emberek érthetetlen makogását hallgassa százezrekért, hát viccnek tartom ezt az egészet. Én már attól megörülök, ha 2 órán keresztül nincs mit csinálnom, hogy nem hogy két héten keresztül.
Kérdezőnek meg annyit mondanék, hogy menj el egy kéktúrára vagy valami hasonlóra. Egészségednek jót tesz, edz, méregtelenít és kikapcsol. Értelmes elfoglaltság és ingyen van, maximum egy alacsony költségű szállást keresel magadnak esténként. Ott igazából még emberekkel is megismerkedhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!