Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kéne lépnem? Képtelen...

Mit kéne lépnem? Képtelen vagyok eldönteni.

Figyelt kérdés
Szóval. Egy kisvárosi 16 éves lány vagyok. 9. osztályban megbuktam nem is értem hogyan, szégyenlem is rendesen de ki nem hibázik? Most jártam ki másodjára a 9. osztályt egy másik iskolában, rengeteg iskolába jártam már és gondoltam ez lesz az utolsó osztályom. De máshová húz a szívem. Volna most egy lehetőségem elmenni kollégiumba messze egy nagy városba a nővéremmel úgy hogy senkit sem ismerünk ott. Egyrészt félek elmenni itt hagyni a barátaimat, az osztályomat akik nagyon azt akarják hogy maradjak (btw mégis leszarják a fejem mikor suliban vagyunk) és éppen most csöppentem bele egy baráti társaságba akik elég szimpatikusak persze az is benne van a pakliban hogy nem birok majd beilleszkedni etc. Másrészt nagyon szívesen elmennék, ennyi idősen ezt kijelenteni furcsa lehet de mindig is független embernek éreztem magam és szerettem volna minél hamarabb elmenni itthonról még ha koleszba is. Új embereket ismerhetnék meg és talán olyanokat akik hasonlítanak rám és ugyanolyan nyitottak a világra mint én mert eddig a legtöbb ismerősöm/barátom sosem voltak azok. Mindig nevettek rajtam és az álmaimon. Mit tennétek a helyemben?
2014. júl. 8. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Menjél.Az otthonoikat bármikor megtalálod.
2014. júl. 8. 20:04
 2/3 anonim válasza:

Szerintem mindenképpen menj el. Azok alapján amit leírtál nem biztos, hogy ők lesznek a legjobb baráti kör. Gondolj bele. Ha elmész tiszta lappal kezdhetsz. Adhatod magad másnak is ha neked ez a jó. Ott senki nem fogja tudni, hogy te már buktál, hogy te milyen vagy. Ott csakis olyannak fognak látni amilyennek te mutatod magad. Nem fognak azzal csesztetni, hogy miért változtál meg, mert nekik ez lesz a normális. És egyáltalán nem fura, hogy elszeretnél menni. Én is örülnék egy ilyen ehetőségnek. :)

15/L

2014. júl. 26. 13:05
 3/3 anonim válasza:
Szerintem is menj. Egy új hely teli van lehetőségekkel, új barátokkal... :)
2014. júl. 28. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!