Nem tudok elszakadni a múlttól. Mi van, ha nem tudok tovább lépni?
Elvesztettem egyik szülőmet.Ennek már több,mint 3 éve.
Életem azóta valahogy megrekedt,nem tudom túltenni magam ezen.Szerintetek hogyan lehet megbékélni valakinek az elvesztésével,aki születésünktől fogva kísért bennünket?
20/F
Te lány vagy,igaz? :)
Nos, köszi hogy írtál.Ne tapasztald meg soha ezt a szitut,
azt kívánom.És nem,nem olyan mint elszakítani egy karkötőt.
Annál sokkal komolyabb. :)
Második válaszadónak
Igen,én is gondolkoztam ezen.De mindig meggondolom magam.
Ebben a dologban nem szeretek senki előtt ,,kitárulkozni".
Ez túl mély dolog.Igazából épp ez a gondom talán.
Az elsőnek írtam először.Pont mikor küldted. :)
És hiszek neked.
Ebben a dologban nem szeretek senki előtt ,,kitárulkozni"."
Őszinte leszek, a pszichiáternek ebben semmi extra nincsen, neki ez a dolga, hogy rajtad segítsen. Így teljesen magadba fogsz fordulni és elmerülsz a gyászodban a továbblépés helyett. Tényleg kérj segítséget.
Nos, ha elfogadsz egy önzetlen tanácsot- Alázat! Ez a kulcsszó az életben. Tudd, hogy az életben nem mindig úgy történnek a dolgok ahogy elképzeljük, hiszen ember tervez-isten végez. Nincs más megoldás mint elfogadni, küzdhetsz ellene életed végéig, nem tudod megváltoztatni úgysem.Az élet rendje, hogy aki születik, meg is fog halni egy nap, tudtuk mindig, csak néha úgy viselkedünk mintha örökké élnénk. Ezért fontos a szeretteinknek szóban és tettben kifejezni szeretetetünket, mert nem tudjuk meddig vannak még velünk. Akkor mi az amid marad? Az, hogy emelt fővel útjára engeded az elhunytat, elmondasz pár szívből jövő imát érte, ő már jó helyen van.
Neked rossz, most és itt. Ez az egod.
Minden a fejődésünket szolgálja az életünkben, ha belátod ezt kincs van a kezedben, és a negatív történések mindjárt -közvetetten ugyan, de értelmet kell kapjanak. Fel kell nőni, egyedül a feladathoz, az élethez. Én is elvesztettem a legfontosabb személyt az életemben, de rájöttem, hogy ami nem öl meg az megerősít, a karmáról nem is beszélve.. Ne sajnálkozz, élj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!