Miért nem szoktam sírni a filmeken se de nagyon máson se?
Én is ilyen voltam, soha semmin nem sírtam. Aztán - most lesz két éve - történt velem egy borzalmas eset, illetve nem is velem, de mégis benne voltam, na mindegy hosszú, és azóta teljesen megváltoztam. Ma például Zséda: Mennem kell tovább számán pityeregtem el magam.
25/L
El sem hiszed mennyire cserélnék veled.Én szinte mindenért sírni tudnék.Ha rámkiabál apum,olyan filmet nézek...esetleg olvasok valamit rögtön elbőgöm magam az érzelgős részeknél.Szivesen változtatnák ha lehetne.
Szerintem nem vagy érzéketlen,csak erős a lelki világod.:)
De néha egy kis sírás belefér :D
énis detto ugyanigy vagyok...pl titanicot meg forestgámpot én végignevettem..viszont nagy autórajongó létemre a felpörgetvén elsirtam magam amikor a Memonak balesete volt:(
amugy az olyan dolgokon amiken te sirsz mindenki sir néha..énis szoktamxD aztán kiröhögöm magam..egyensulyba hozom az idegrendszerem:Dszal nincs gond veled..csak annyi hogy fel tudod fogni hogy mi a fontos(mint pl az érzéseid) és mi az ami miatt nem kel sirni(mint pl hogy aleonádró diakárkicsoda elájcca hogymeghal érted):D
én is ilyen vagyok! sosem bírtam elsírni magam! pl.: amikor oroszlánkirályba meghalt Mufasza nem bőgtem. pedig kb.: 8 évesen láttam. Tabáni István amikor énekelte a "Fényév Távolság" című dalt MAJDNEM sírtam! eddig csak egyszer (kétszer) sírtam! a Ginga Nagareboshi Gin és a folytatásán a Ginga Densetsu Weed című külön kiemelem Animén! elsírtam magam! pedig ez ezek durva gyilkolászós rajzfilmek! (még Decemberben néztem meg őket)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!