Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 25-35 évesek! Ti hogyan...

25-35 évesek! Ti hogyan látjátok az életeteket? Bővebben lent

Figyelt kérdés
26 éves vagyok mostanában gyakran elgondolkodom, merre is tart az életem. Tény és való, szülői unszolásra elvégeztem egy egyetemet, most olyan munkám van, amit nem igazán szeretek, szeretnék váltani, viszont még nem tudom, mi is az, amit igazán szeretnék csinálni. Párkapcsolatom szerencsére harmonikus. Céljaim is vannak, bár a mai magyar helyzetet figyelembe véve nem tudom ,mikor érem el őket. Pedig nem nagy dolgok ezek: szeretnék egy kis házat, autót, gyereket, akiket tisztességesen felnevelhetek, és kitanulni egy szakmát,ami érdekel. Az érdekelne, hogy a korombeliek hogyan érzik magukat a világban. Vannak-e céljaitok, tudjátok-e mit kell tennetek, hogy elérjétek őket, olyan munkát csináltok, amit szerettek, és egyáltalán, van-e jövőképetek. Kíváncsi vagyok minden véleményre,nézőpontra.
2014. júl. 7. 13:05
 1/1 anonim ***** válasza:

"Az érdekelne, hogy a korombeliek hogyan érzik magukat a világban"

Én jól sőt szingliként jobban nem is lehetnék, azt csinálok amit akarok.

"Vannak-e céljaitok"

Hogy a viharba ne lenének, ha befejeztem a fősulit elmegyek melózni v mi szociális területre ott már lest ilyen 120 E-s fizum kezdésnek.

Nyitok magamnak egy önkéntes számlát nyugdíjas koromra.

Ami lehet h most viccesen hangzik de nem óhajtok majd 64 (v addigra fene tudja mennyi lesz) évesen havi 60 E-n nyomorogni.

Aztán akarok magamnak venni egy hatalmas led tv-t legalább 140 cm-st 1080 p-s full HD-st meg pár szórakoztató elektronikai eszközt mint hatalmas hangfalak, PS4 , új sz gép, Üres irható dvd-k, Fejhallgató Nokia 6300-ba aksik.

Mert nagyon jó telefon.

Házam az van anyám megvette a nevemre.

Kocsi az nekem nem kell.

Család se, számomra nincs értéke meg mindig jobban el is voltam egyedül. Nem bírom a kompromisszumokat, a lemondást, és kimondhatatlan az ellenszenvem a 0-18-as korosztály iránt.

Nem ok nélkül de ez magányügy maradjunk annyiba ha nekem elég volt velük egyszer 6 év az életemből.

A gyerekeknél nincs szemeltebb ezt megtanultam.

Nem fogom még a pénzem az időm és energiám rájuk költeni.

Pláne nem a melóból hazajövet. Akkor pihizek.

Nem fogok vmi visító, gyerekkel foglalkozni.

26 F

2014. júl. 10. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!