Öngyilkosság egy férfi miatt bolondság lenne igaz?
Igen, az lenne.
"A halál olyan szörnyen végleges, míg az élet tele van lehetőségekkel."
Ez egy függés lehet, amiről nem tudsz lejönni. Valószínűleg eleve olyat választottál, akivel nem jöhetsz össze. Az a szerencsétlen tud róla, hogy szerelmes vagy bele?
Nem gyógyszer, pszichológus kellene.
19 éves lány vagyok,én is ugyan ezt érzem,csak én másfél éve...Legszívesebben én is meghalnék.De túlságosan félek a haláltól,hogy megtegyem.
Egyszer már megtettem,csak akkor megmentettek,időben bevittek a korházba.(pasi miatt)
Nem lehet tudni mi van a halál után,lehet,hogy semmi.
Nem érdemli meg 1 férfi sem,hogy kinyird magad miatta.
Nem tudom mi a megoldás erre a helyzetre,ha tudnám már én is alkalmaztam volna.
Randizgass vki mással,vagy nincs más aki tetszik? Szerelmi bánatra általában egy új szerelem a megoldás,de sajnos ezt én sem találtam meg.
Egy biztos az idő begyógyít mindent,és kiszeretsz majd a pasiból,és azt fogod mondani: "Ebbe az idiotaba voltam szerelmes?Jó nagy hülye voltam"
Lehetséges azért nem tudod elfelejteni,mert a büszkeséged nem engedi.Mert neki nem kellessz.
ma 18:12!
Ezt ne nagyon reklámozd! Szerinted melyik fiúnak kell egy ilyen idegileg labilis lány?? Mert nekem nem, az biztos. Ez az öngyilkosság dolog csak hiszti... Az én életemben is voltak már olyan mélypontok, hogy el sem tudod képzelni. Ennek ellenére SOHA nem fordult meg a fejemben olyan gondolat, hogy megakarok halni.
19évesen ??? az nem szerelem az semmi.
nekem is voltak akkor szerelmeim...
de 24+ rájöttem az k.vára nem szerelem volt........
ez AZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!