Pszichológushoz kellene fordulnom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az iskolában teljesen rám tör a szorongás. Már a buszon leizzadok, ha nincs is dolgozat, akkor is érzem, hogy hevesen ver a szívem és izzadok. Valamint állandóan elvörösödök. Ha csak kérdez valamit az egyik tanár, már érzem is, hogy elönt a forróság, nemhogy előaást tartsak. Angolon a legrosszabb. Ha csak annyit kérdeznek, hogy milyen az idő, máris elvörösödök. Lehet ezt valahogy kezelni?
köszönöm
2014. júl. 4. 20:43
11/12 anonim válasza:
Talán szociális fóbiád lehet, a leírtak alapján. Jó ötlet lenne valóban pszichológushoz fordulnod.
12/12 anonim válasza:
Ez az asperger szindróma egyik tipikus tünete. Nekem is ez van, sosem szerettem társaságban lenni. Ismerősökkel még csak-csak elvoltam, de ha akár egy új ember jött a csoportba teljesen bezárkóztam. Nekem az segített hogy beláttam hogy máshogy gondolkodom mint a többiek, utánnaolvastam. Az utóbbi időben már kezd enyhülni a társaságtól való félelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!