Mit tegyek? Pszichológushoz kellene fordulnom? 18/L
Figyelt kérdés
Nem tudom kivagyok, nem tudom önmagamat adni, félreismernek az emberek, de nem is várhatok el mást, amikor magam sem tudom ki vagyok valójában. Nem találom a helyemet, rossz kapcsolatokat vonzok magamhoz mert nem abban a körben keresgélek, ahol jól érzem magam, mert még azt sem tudom hol érezném igazán jól magam. Soha nem voltam még ennyire elveszve és kétségbeesett, végig sírom a napokat, mert annyira egyedül érzem magam, hiába vagyok társaságban, még akkor is csak a sírást próbálom vissza fojtani, mert azon jár az agyam, hogy hogyan lehetek ennyire egyedül, miért nincs senki aki tényleg szeret és megbecsül. Az ilyen emberek átnéznek rajtam, mert rossz következtetéseket vonnak le a stílusom miatt, de nem tudom hogyan változtathatnék ezen, amikor azt sem tudom milyen irányba induljak. Évek óta ez megy de most besokalltam.2014. máj. 27. 13:41
1/5 anonim válasza:
Ha évek óta ez megy, akkor igen, fordulj pszichológushoz! Bár szerintem az is elég lenne, ha elbeszélgetnél valakivel, és elmesélhetnéd neki, hogy mi bánt. Elmondanál neki mindent, őszintén.
Ha nem tudod kinek elmondani, irhatsz naplót, blogot... Vagy novellákat, amibe beleviszed az érzéseid, és a főszereplőt hasonló körülmények közé helyezed, mint amilyen a tiéd... Ettől válna életszerüvé.
Az elejét olvasva azt akartam mondani, hogy ez ezzel a korral jár, de ha évekig tart a helyzet, akkor ez elég komoly.
2/5 A kérdező kommentje:
Írok naplót is, blogot is, novellákat, regényeket, beszélgetek róla a legjobb barátommal... de mégsem múlik. Köszönöm a választ
2014. máj. 27. 14:08
3/5 Srapnel válasza:
"mert rossz következtetéseket vonnak le a stílusom miatt"
Milyen stílus? Ér annyit az a stílus, hogy kirekesztődj?
4/5 anonim válasza:
Tényleg, ez csak úgy mellékesen eszembejutott:
Nem vagy te melankólikus tipus? :)
5/5 anonim válasza:
Jaja, nem árt átbeszélni a dolgokat egy pszichológussal, ha nincs olyan idősebb barátod vagy rokonod, akivel ezekről jól el tudnál beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!