Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mire készüljek fel? (csiklando...

Mire készüljek fel? (csiklandozás)

Figyelt kérdés

Multkór 3-4 barátommal összegyűltünk pókerezni és a végén olyan tétre ment,hogy a vesztest kikötözik,beragasztják a száját és addig csiklandozzák ameddig akarják. És hát én vesztettem,de mivel már késő este volt ezért el lett napolva. Pár nap mulva megint szerveznek egy ilyet és ott lehet meg lesz ez tartva(most nem házban lesz hanem van egy régi pince az erdőben ahova senki nem jár és ott).

Szóval az lenne a kérdésem,hogy hogyan készüljek fel,hogy mégis hogyan csikizhetnek meg és meddig?? Ha lehet részletesen írjátok le,hogy szerintetek,hogy lesz.

csiklandósságom 10-es skálán(ezt ők is tudják):nyak:2,Hónalj:7,oldal:5,has:3,comb:4,talp:10

2014. júl. 2. 09:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Na meg volt. Az értelmes válaszokat köszönöm szépen!!

Ha valakit érdekel mi volt írjon priviben mert felkavaró részletek vannak benne.

2014. júl. 4. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem érdekel, de nem írok rá senkire...
2014. júl. 5. 20:43
 13/14 anonim válasza:
Értem én, hogy a csiklandozásba bele lehet halni de könörgöm nem hat óráról beszélünk. Az átlagos embert 90 percig lehet csikizni minden gong nélkül.
2015. aug. 20. 19:44
 14/14 anonim válasza:
52%
szerintem kifeszítik majd a kezeidet,egyik a lábadat fogja csikálni,fogkefe,hajkefe akármi jó,be a lábujjaid közé,van aki a hónaljadat,van aki a hasadat,nyakadat is lehet,combod között, én nonstop csinálnám,ha könyörögsz,hogy legyen vége akkor lassan folytatni,aztán hirtelen gyorsítani,ha már ennyire magabiztos voltál,negyed órát tuti,de ha meztelenül tennék mindenzt,akkor közben más dolgokat is bele vinnék azért...
2017. ápr. 21. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!