Mire készüljek fel? (csiklandozás)
Multkór 3-4 barátommal összegyűltünk pókerezni és a végén olyan tétre ment,hogy a vesztest kikötözik,beragasztják a száját és addig csiklandozzák ameddig akarják. És hát én vesztettem,de mivel már késő este volt ezért el lett napolva. Pár nap mulva megint szerveznek egy ilyet és ott lehet meg lesz ez tartva(most nem házban lesz hanem van egy régi pince az erdőben ahova senki nem jár és ott).
Szóval az lenne a kérdésem,hogy hogyan készüljek fel,hogy mégis hogyan csikizhetnek meg és meddig?? Ha lehet részletesen írjátok le,hogy szerintetek,hogy lesz.
csiklandósságom 10-es skálán(ezt ők is tudják):nyak:2,Hónalj:7,oldal:5,has:3,comb:4,talp:10
Szerintem vigyél magaddal egy nehéz, hosszúkás fémtárgyat, és ha közelednek, suhints vele határozott mozdulattal a támadók felé.
Az önvédelem az egyedüli lehetőséged.
A kínszenvedésre, amit érezni fogsz a legalább fél óráig tartó csikizés általi gyilkossági kísérlet során, senki nem tud felkészíteni.
Vagy véded magad, hogy márpedig hozzád nem nyúlnak, vagy halálközeli élményben lesz részed. Szerintem ezt te sem akarod.
Sajnos nem viccelünk. Ez halálosan komoly dolog és hiába azt kéred, hogy ne figyelmeztessünk nem tudunk mást tenni. Ez ellen nem lehet védekezni és elképesztően könnyen nagyon nagy problémák származhatnak belőle, olyanok amelyek nagy része az életed zárulásával végződik. Csikizés során az ember teste görcsbe rándul, megemelkedik a szívverésének frekvenciája, vérnyomás és lélegzetvétel.
Innentől kezdve az ájulás a legjobb dolgok egyike, ami rád várhat. Könnyedén kaphatsz agyvérzést, infarktust. Elpattanhatnak ereid, szemeidben is, amit hadd ne részletezek mihez vezetnek. Olyan dolog meg nincs, amivel úgy kötik be a szádat, hogy levegőt tudj venni. Ha azon a dolgon keresztül tudsz lélegezni, az azt jelenti, hogy a levegő tud a tüdőd és kinti légkör között áramolni, ha az így van, akkor a hanghullámokra is igaz ez, révén, hogy annak az atmoszféra a közvetítő közege. Ebben az esetben az elhallgattatásod a szádon való lélegzetvétellel való képességed megfosztásával jár, az orrodon beáramló levegő pedig nagyon kevés ahhoz, hogy egy olyan állapotban lévő testet, mint amit fentebb vázoltam el tudjon látni megfelelő mennyiségű oxigénnel. Az emberi tüdő egyébként is a levegő nagyon kis részét tudja csak hasznosítani. 21%-a csupán oxigén, erre a kis százalékra hajt a szervezeted. Ebből is elmegy jó pár százalék, a szervezet alapvetően, mint minden más egyensúlyra törekszik, így a magadhoz vett oxigén maximum felét képes csak raktározni. Ez az érték további okok miatt még mindig csökken, szóval egy lélegzetvétellel bevitt levegőnek kevesebb, mint 10%-át tudod csak hasznosítani. Oxigénhiányos állapot pedig könnyedén agykárosuláshoz vezethet, de az ájulás a minimum.
Ugyanez volt ám a múltkori kislánnyal is, osztálykirándulás, póker és hát a vesztes igyon vizet, mert attól nem lesz baja gondolták, épp úgy ahogy jó magad is a csiklandozásról. Persze arra egyik gyermek sem gondolt, hogy egy 13 éves lány szervezete nem bír elviselni fél órán belül 7 liter vizet és annyira felhígul a vére, hogy belehal. Nyugodtan rákereshetsz a neten. Gondold el mit érezhettek a szülei, elengedték a kislányukat kirándulni, de utána már csak temetni tudták... Szörnyű érzés lehet, én imádkozom, hogy sose tudjam meg milyen lehet.
Szóval legalább a szüleid miatt se menj bele ilyen dolgokba. Sok viccesnek induló dologból lett már temetés... Gondolkodj el, hogy mi éri meg jobban. Mi ennél többet nem tudunk segíteni, a döntés rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!