Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változtassak ezen a...

Hogyan változtassak ezen a szerencsétlenségen?

Figyelt kérdés
Az a baj velem hogy egyszerüen alkalmatlan vagyok az életre, nem értek semmihez, mindenből rossz vagyok, 18 éves létemre nem volt még barátnőm, bármibe is kezdek belem vagy próbálok vmit megcsinálni az kudarcba fullad, tönkremegy. Emellett a személyiségem is egy nagy hátrány mert introvertált, csendes tipus vagyok. Van értelme változtatni valahogy ezen ha lehet, vagy törődjek bele?
2014. júl. 1. 19:43
 1/5 anonim válasza:
Ha fèrfi vagy minden kis szarságèrt meg kell szenvedned!!!!ès vègig kell nèzned,hogy a kis lotyòkat ( azt is akibe èpp szerelmes vagy de inkább 3 fekával tölti az estèt)az egekbe emelik! Neked akkor jön el az időd,ha sikeres leszsl 30-40 èvesen ès megveszed a lányokat,akár egyszerre többet is.te 40 leszel,ők18-19-20 èvesek.èn ezt állapìtottam meg,hogy csak ez az èlet rendje.
2014. júl. 2. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
hát sajnos igy van, de arra sincs sok esély hogy sikeres legyek meg pénzes 30-40évesen
2014. júl. 2. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, nem lehet változtatni rajta, valakik a szenvedésre vannak ítélve.
2014. júl. 3. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Mindig annak van èrtelme, aminek èrtelmet adsz.Ahogyan hozzààlsz önmagadhoz, annak tükrèben vàltoznak körülötted a dolgok.

Pèldàul szenvedsz mert nem tudod elfogadni a jelenlegi szemèlyisègedet (körvonalaidat).

Mièrt lenne baj, hogy introvertàlt, vagy csendes vagy?Kinek baj ez?Ha màsnak nem tetszik a csendessèged, az az õ baja, nem a tièd!

Elõször fogadd el magadat minden vèlt problèmàddal együtt, ès kezdd el èlvezni a jelenlèted.Ezutàn màr lassan minden megjelenik magàtól.A baràtnõ, pènz,..kreatívabb leszel ès vonzóbb!

Csak àllj úgy hozzà a dolgokhoz, hogy minden lehetsèges.Ne azonosítsd be magadat különbözõ jellemzõkkel, mert akkor azok hatàsa alà kerülsz.Pèldàul azt gondolod magadról, hogy a csendessèged baj..Pedig nincs azzal semmi baj.Csak azèrt èrzed bajnak, mert mèg nem próbàltad meg elfogadni ès èlvezni azt amikor csendben vagy.Sokszor feleslegesen beszèl az ember.Az introvertàltsàgod is csak segíthet abban, hogy könnyebben elvonatkoztathass a beazonosulàsaidtól.(ilyen vagyok, olyan vagyok,rossz kedvü vagyok, nincs hangulatom,stb...)-ezektõl vonatkoztass el, ès nem fogod megnehezíteni a sajàt helyzeted.Így a jelenben tudsz maradni.Mindig nyitottan bàrmire.Erre törekedj.

Elõször kezdd magaddal.Szeresd magadat, èlvezd bàrmit csinàlsz is.A legapróbb dologtól kezdve mindent.A kisugàrzàsod megvàltozik, ès a nõk, mèg ha eddig nem is tetszettèl nekik.Most egy megmagyaràzhatatlan szexuàlis vonzalmat èreznek majd..Minèl inkàbb szereted magadat ès èlvezed azt amit csinàlsz, annàl inkàbb vàltozik minden úgy ahogyan azt szeretnèd körülötted.Tehàt kezdd önmagaddal elõször.

2014. júl. 3. 18:18
 5/5 anonim válasza:
53%
Ne higyj ennek a verébnek :D A nőt ütni verni kell, mert csak a pénzed kell neki. De nem szabad nekik adni belőle! Csak lóbáld meg előttük , keféld meg és rúgd ki őket :D
2014. júl. 21. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!