Hogyan változtassak ezen a szerencsétlenségen?
Mindig annak van èrtelme, aminek èrtelmet adsz.Ahogyan hozzààlsz önmagadhoz, annak tükrèben vàltoznak körülötted a dolgok.
Pèldàul szenvedsz mert nem tudod elfogadni a jelenlegi szemèlyisègedet (körvonalaidat).
Mièrt lenne baj, hogy introvertàlt, vagy csendes vagy?Kinek baj ez?Ha màsnak nem tetszik a csendessèged, az az õ baja, nem a tièd!
Elõször fogadd el magadat minden vèlt problèmàddal együtt, ès kezdd el èlvezni a jelenlèted.Ezutàn màr lassan minden megjelenik magàtól.A baràtnõ, pènz,..kreatívabb leszel ès vonzóbb!
Csak àllj úgy hozzà a dolgokhoz, hogy minden lehetsèges.Ne azonosítsd be magadat különbözõ jellemzõkkel, mert akkor azok hatàsa alà kerülsz.Pèldàul azt gondolod magadról, hogy a csendessèged baj..Pedig nincs azzal semmi baj.Csak azèrt èrzed bajnak, mert mèg nem próbàltad meg elfogadni ès èlvezni azt amikor csendben vagy.Sokszor feleslegesen beszèl az ember.Az introvertàltsàgod is csak segíthet abban, hogy könnyebben elvonatkoztathass a beazonosulàsaidtól.(ilyen vagyok, olyan vagyok,rossz kedvü vagyok, nincs hangulatom,stb...)-ezektõl vonatkoztass el, ès nem fogod megnehezíteni a sajàt helyzeted.Így a jelenben tudsz maradni.Mindig nyitottan bàrmire.Erre törekedj.
Elõször kezdd magaddal.Szeresd magadat, èlvezd bàrmit csinàlsz is.A legapróbb dologtól kezdve mindent.A kisugàrzàsod megvàltozik, ès a nõk, mèg ha eddig nem is tetszettèl nekik.Most egy megmagyaràzhatatlan szexuàlis vonzalmat èreznek majd..Minèl inkàbb szereted magadat ès èlvezed azt amit csinàlsz, annàl inkàbb vàltozik minden úgy ahogyan azt szeretnèd körülötted.Tehàt kezdd önmagaddal elõször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!