Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? Miért szeretem...

Miért van ez? Miért szeretem nézegetni?

Figyelt kérdés
Ha megvágom magam, nézegetem de ha már van mellettem valaki,akkor takargatom.

2014. jún. 30. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ingerszegény környezet csodákra képes az arra fogékonyaknál.
2014. jún. 30. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert megnyugtat. Mert a lelki problémáidat vagdosással próbálod gyógyítani, ami addig amíg gyógyul a seb, segít, de utána megint vágnod kell. Azért takargatod, mert félsz, hogy rájönnek, és ezt is elveszik tőled.

A lelki gondokat kellene meggyógyítanod, pszichológus, vagy ha erre nincs pénz, akkor pszichológiai könyvek olvasása, önsegítő körbe járni, és akarni megváltozni.

2014. júl. 1. 12:20
 3/4 A kérdező kommentje:
14/l vagyok,azt írják h ezeket kinövi az ember....
2014. júl. 1. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Jól írják. Meg azt is "írják", hogy hass, alkoss, gyarapíts, és azt is jól "írják". Hihetetlen módon ráébredsz tőle a valódi értékedre és fontosságodra, mindezt kellő szerénységgel persze, mert a tökéletlenségünk azért nyilvánvaló.
2014. júl. 1. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!