Milyen gyakran sírsz?
Figyelt kérdés
Én csaknem minden nap, mert annyira kikészítenek a suliban, meg olyaaan szerelmes vagyok (teljesen helyrehozhatatlan)...:(2010. jan. 5. 17:24
1/16 anonim válasza:
Elég ritkán, remélem te sem fogsz még sokáig ilyen állapotban maradni.
A sírás csak abban segít, hogy kiereszd a dühödet, de nem oldja meg a problémát!
Légy optimista!:)
2/16 anonim válasza:
Elég érzékeny típus vagyok, szóval szoktam viszonylag gyakran. Hetente tuti. :)
Különben meg fel a fejjel. Hidd el jobb lesz minden. Ha más nem, az idő megoldja. Légy erős és próbáld túltenni magad a rossz dolgokon. Remélem, jobb lesz neked:)
18/L
3/16 anonim válasza:
Általában minden nap...:( Olyan boldog lennék ha rendbe jonne az életem, a barátaimmal a régi lenne a kapcsolatom és megbecsulnék amit értuk teszek..
4/16 A kérdező kommentje:
Én is. Detto.
2010. jan. 5. 17:44
6/16 anonim válasza:
Változó.. Időszakosan vagy minden nap, vagy hetente ha egyszer.
Szerelem...
7/16 anonim válasza:
Én valahol irigyellek. Egyszer már nagyon kisírnám magam. De egyszerűen nem tudok. Akármilyen szituációba kerülök, vagy akármilyen rossz dolog történik, egyszerűen nem jönnek könnyek a szemembe. És nem túl jó, hogy a feszültség fokozatosan halmozódik. =/
8/16 anonim válasza:
Sajnos elég gyakran, és a legváratlanabb helyeken, szitukban(villamoson is) jön rám, a legfurcsább dolgokon vagyok képes kiakadni és elsírni magam...
9/16 anonim válasza:
nem sírok csak nagyon ritkán és akkor is utálom. Pedig elég sok bajom van, de valahogy még magam előtt s szégyenlek sírni:(
10/16 anonim válasza:
Hát, én speciel 6-éve nem sírtam...:)
De nincs is rá szükségem.Bár tény, néha úgy jól esne, de én nem ez a típus vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!