Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok egyes emberekk...

Miért nem tudok egyes emberekkel megnyílni? ˇ

Figyelt kérdés
szóval a dolog ott kezdődik,hogy új iskolába kerültem.most vagyok nyolcadikos,szinte könyörögtem a szüleimnek hogy hadd legyek a nagymamámnál erre az egy évre,mert hiszen már csak 1év ... de nem engedték meg.hát oké ... új iskola.(tudnikell rólam,hogy én nagyon félős vagyok,még nem volt pasim se pedig a lány osztálytársaim felének már igen.nem tudom hogy hol lehet a probléma,ugyanis rengeteg fiú modnta már nekem hogy szép vagyok ... :S.valahogy nem tudok ellazulni,és jófej lenni olyan emberekkel akiket nem nagyon ismerek.) :( . most is ez van ... néhány lánnyal tök jól kijövök.akiket már megismertem...sőt még olyan fiu is van.de van 1 fiu aki tetszik nekem és szemezek néha vele...a lányok azt mondták h beszélgessek vele stb ... de nemtudok...mit mondjak?! :( de ez már akkor is előfordult ha 1 lánnyal (több) lánnyal beszéltem ... én miért nem tudok el lenni meg beszélgetni másokkal ugy mint a többiek?? :S de akiket már közelebbről megismertem azok azt mondták h eleinte nem votlam jófej msotmár nagyon... =/
2010. jan. 5. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Húú dettó ugyanez.:/
2010. jan. 5. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Feszült vagy. Görcsölsz. És nem tudsz megnyilní az emberek felé.

Azaz magaddal sem vagy még tisztába.De ez a te korodban elfogadható. Kicsit próbálj több emberrel beszélni. itt gondolok unokatesókra régi barátnők.. Akárki. Utánna lehet elkezdeni az osztálytársaiddal is dumálgatni.

Fiútól meg nem kell félni hisz ő is csak ember.

Esetleg gondolkodás nélkül ne beszélj és mi elött odalépsz hozzá tudd mit akarsz kérdezni. Utánna meg már simán megy a dolog. Kicsit megkell magad nyugtatni és lazulni kell. Poénkodni. Tuti meg fog kedvelni :)

De ez csak rajtad múlik.

Meg talán azért is nem tudsz 'elleni' msáokkal mert új környzetebe kerültél és mint mondtad gátlásos vagy. Meg kéne szokni elöbb. De mivel csak egy éved van hamar el fog menni.

sok sikert ;)

2010. jan. 5. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
ne aggódj sokkal rosszabb is lehetne. mondjuk hogy senkivel nem mersz baszélni, állandóan lesütöd a szemed és a fiúkra még pillantani se mersz. ez az én helyzetem. Neked még semmi sincs veszve! :) startolj rá arra a pasira és ha van 1-2 barátnőd próbáljatok többet együtt lenni hogy csoportban is bátrabb légy.
2010. jan. 5. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon fiatal vagy,előbb-utóbb kialakul ez is!
2010. jan. 6. 16:23
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :)
2010. jan. 25. 16:01
 6/6 A kérdező kommentje:
mármint hogy írtatok :D
2010. jan. 25. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!