Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire elfogadható, ha a...

Mennyire elfogadható, ha a lány "fut" a fiú után?

Figyelt kérdés
Ez már a 9. hónap, hogy szeretem, és néha annyira úgy érzem, hogy ez már sok. Mivel konkrétan én futok utána, én is elgondolkoztam a jelentőségén. Azt várom, hogy mikor jövünk már össze, és napjában hússzor is képes vagyok elmondani Neki, hogy mennyire szeretem.. Ez már nagyon sok? (Ő is szeret engem, de nem, nem vagyunk együtt). Fiúk, ti mit gondolnátok erről?

2014. jún. 28. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem számít, ha szereted.
2014. jún. 28. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne más véleményével törődj. Bár nem értem, hogy ha ő is szeret, akkor miért nem vagytok együtt?
2014. jún. 28. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen elfogadható. Én szeretem
2014. jún. 29. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
mai világban már semmi nem szégyen ,csak az ,ha valaki "normális"
2014. júl. 2. 11:08
 5/6 anonim válasza:
utánam 11 hónapig "futottak" és aztán jöttem rá, hogy végig szerettem. másfél éve vagyunk együtt. várj még :) amúgy sem lehet eldönteni azt, hogy most hogy fogsz érezni, mert hiába nézel más lány után, attól még szeretni fogod. amúgy szerintem ne mondogasd neki, inkább mutasd meg neki milyen lenne ha elveszítene..így talán rájön!
2014. júl. 4. 02:44
 6/6 anonim válasza:
amúgy bocsi nem értelmeztem a kérdést rendesen, szóval azt hittem a fiú a lány után bocsánat. de a lényegen nem változtat.
2014. júl. 4. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!