Ez elfogadható jelmeznek? (többi lent)
Jelmezes buliba megyek. Nincs ötletem, hogy mi legyek.
Gondoltam arra, hogy "america girl" leszek ami fogalmam sincs hogy mi, de körülbelül így nézne ki: fehér short, kék trikó, piros öv, fehér cipő, amerika zászlós sál. :D
Ehhez mit szóltok? Jó ez jelmeznek? :D
Van esetleg más könnyen, (4 nap alatt) megvalósítható ötlete valakinek?
Kalózlány: rövid, visszahajtott szárú csizma, harisnya, elálló, fodros, bőrhatású miniszoknya, fehér blúz, piros fejkendő.
Tündér: fehér vagy rózsaszín balettcipő, fehér harisnya, tüllszoknya, fehér, testhezálló felső, hajpánt, varázspálca, világos smink. Ugyanez feketében, kartonpapírból hajtogatott csúcsos süveggel, erős sminkkel boszorkánynak is jó.
Macska: fekete zokni kézre-lábra, fekete testhezálló nadrág és felső, fekete harisnya papírral kitömve faroknak, kartonpapírból két fül, cicabajusz.
Szerintem ilyeneket te is ki tudsz találni :)
gungasam nem azt kérdeztem hogy milyen érzést vált ki belőled. Öltözz te utcalánynak ha azokat annyira szereted ;)
Ötletet kértem!
A másik két válaszolónak pedig köszönöm. :)
pl punk: lyukas neccharisnya, valami ütős szoknya, régi póló, sok kiegészítő, erős smink, ütős haj, bakancs...
nekem nagyon bejött, nagy sikere volt farsangon (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!