Kezdőoldal » Ünnepek » Farsang » Ez elfogadható jelmeznek?...

Ez elfogadható jelmeznek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Jelmezes buliba megyek. Nincs ötletem, hogy mi legyek.

Gondoltam arra, hogy "america girl" leszek ami fogalmam sincs hogy mi, de körülbelül így nézne ki: fehér short, kék trikó, piros öv, fehér cipő, amerika zászlós sál. :D

Ehhez mit szóltok? Jó ez jelmeznek? :D

Van esetleg más könnyen, (4 nap alatt) megvalósítható ötlete valakinek?

2014. jún. 2. 21:04
 1/8 anonim válasza:
86%

Kalózlány: rövid, visszahajtott szárú csizma, harisnya, elálló, fodros, bőrhatású miniszoknya, fehér blúz, piros fejkendő.

Tündér: fehér vagy rózsaszín balettcipő, fehér harisnya, tüllszoknya, fehér, testhezálló felső, hajpánt, varázspálca, világos smink. Ugyanez feketében, kartonpapírból hajtogatott csúcsos süveggel, erős sminkkel boszorkánynak is jó.

Macska: fekete zokni kézre-lábra, fekete testhezálló nadrág és felső, fekete harisnya papírral kitömve faroknak, kartonpapírból két fül, cicabajusz.

Szerintem ilyeneket te is ki tudsz találni :)

2014. jún. 2. 21:42
 2/8 gungasam ***** válasza:
13%
"america girl"...hányok tőle...Akkor már inkább utcalány jelmezt végy...
2014. jún. 3. 20:13
 3/8 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon jo:)
2014. jún. 4. 04:46
 4/8 A kérdező kommentje:

gungasam nem azt kérdeztem hogy milyen érzést vált ki belőled. Öltözz te utcalánynak ha azokat annyira szereted ;)

Ötletet kértem!

A másik két válaszolónak pedig köszönöm. :)

2014. jún. 4. 18:42
 5/8 ÁkosTóth válasza:
Küldj képeket és majd akkor gondolkozunk nagyban ;D
2014. jún. 7. 23:06
 6/8 stalker00 válasza:
Csak bugyit vegyél a férfiaknál az jön be! ;D
2014. jún. 16. 17:03
 7/8 anonim válasza:

pl punk: lyukas neccharisnya, valami ütős szoknya, régi póló, sok kiegészítő, erős smink, ütős haj, bakancs...

nekem nagyon bejött, nagy sikere volt farsangon (:

2014. jún. 19. 21:51
 8/8 anonim válasza:
A macska jelmez jól hangzik, de bónuszként, bújj bele egy régi zsákba (a kezed, lábad nyilván kint legyen) és akkor te leszel a ZSÁKBAMACSKA! Garantált siker, a kreativitás miatt. ;)
2014. jún. 21. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!