Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ebben az esetben?

Mit csináljak ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Karácsonyra páromnak rendeltem egy puzzle-t, ami nem igazán tetszett neki. Nem mondta, de láttam rajta. Ki akartam cserélni, azt mondták, hogy nem lehet. Most akkor olyan, mintha nem vettem volna neki semmit. Szörnyű ez az érzés, mert ő mindent megad nekem, tényleg mindenben segít, de mivel én még nem dolgozom (hiába keresek már fél éve állást)nem tudom neki viszonozni ezt a sok mindent, amit kapok tőle. Persze nem is várja el, de ez nekem rettentően FÁJ!
2010. jan. 5. 10:56
 1/2 anonim ***** válasza:
akkor készíts neki valamit pl: fogj egy fotóalbumot és időszerinti sorrendben tedd bele a képeket :) ( barátnőm is ezt adta barátjának és ő nagyon megörült :)) minden kép mellé írhatsz vaéamit, ami emlékeztet az alkalomra, vagy csak egy szép idézetet :) és lepd meg egy gyertyafényes facsival :)
2010. jan. 5. 11:06
 2/2 anonim ***** válasza:
*vacsi >D
2010. jan. 5. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!