Öngyilkosság, szökés , név változtatás, arc átoperáltatás? Mit tegyek, hogy ne legyek homoszexuális?
Azért ne feledjük el, hogy nem Jennifer Lopezt vennéd feleségül :) Én is megnézek 1-2 nőt, kb. szökőévente egyszer. A pasikat viszont állandóan, ezért tartom melegnek magam. Szerintem Te is valahogy így vagy ezzel.
Egyébként nem kell megválnod a hitedtől sem, ha össze tudod egyeztetni a lelkiismereteddel. Gondolom, önkielégítést is végzel, meg elvált keresztények is vannak szép számmal, pedig ezek mind "bűnös" dolgok.
Ne így gondolj a melegségre! A melegek nem olyanok, mint amit a filmekben látni! Ők is ugyan olyan emberek, csak szexuális identitásukban mások. Ez nem egy betegség, vagy döntés. Genetikailag kódolva van bennünk. Olyan, mint a barna hajszín, vagy a karcsú testalkat. A legfontosabb: SENKINEK SEMMI KÖZE A TE IDENTITÁSODHOZ!
Ha a családod kereszténynek vallja magát, akkor el fognak fogadni, és nem kell szégyenkezned. Ha nem fogadják el, akkor a családod nem is keresztény, mivel e vallás legfontosabb tanítása, hogy mindent és mindenkit fogadj el úgy, ahogy van, ne kérdőjelezz meg, ne ítéld el.
Ha mégis szégyenben éreznéd magad közöttük, akkor költözz el távol a családodtól, ismerőseidtől, ahol nem kell rosszul érezned magad. A legfontosabb: nem veled van a baj, nem te vagy beteg, nem te vagy erkölcstelen. A melegség NEM erkölcsi kérdés a kereszténység értelmében, így aki megbélyegez e miatt az NEM KERESZTÉNY!
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy!
Tudom, hogy nem lesz könnyű, főleg vallásosként. Egyre több ilyen fiatalt látni sajnos itt akikbe belenevelik a bűntudatot.
Ha te is vallásos vagy keress keresztény meleg közösséget, ha jól tudom Pesten van ilyen. Ők biztos, hogy tudnak rajtad segíteni.
Mivel fiatal vagy és írtad azért a lányok is valamennyire érdekelnek,én javaslom kezdeményez inkább náluk. Legyenek pozitív élményeid.
Nem tudom családon belül milyen a pozíciód ( lekezelnek,elfogadnak-e,kimutatják-e szeretetüket neked) , apáddal milyen a viszonyod ? Apám velem mindig is utálatos volt ,így fiatal lány koromtól kezdve a nálam idősebb fiúk,férfiak érdekeltek,nem a korombéliek.
Most már tudom tévesen kerestem,vártam tőlük a soha meg nem élt őszinte apai szeretetet.
Egyik szemem sír a másik nevet.
Nekem van egy meleg barátom, ha nem az lenne már ’’ rá ugrottam volna,,
Sajnos anyám a terhessége 3 hónapjában elvesztette a bátyámat, így egyke lettem.
Nagyon hiányzik, mindig úgy gondoltam Ő biztos megvédene a csúnya gonosz világgal szemben,adna tanácsokat pasikkal kapcsolatosan.
Fura mert férfiként nézek rá,de ’’ pót bátyusként,, kezelem.
Sajnos még nem vettem rá magam,hogy az elgondolásaimat őszintén megosszam vele.
Azzal győzködöm magam a szeretettnek nincs bőrszíne,vallása, neme csak van,de persze tudom ez így nem helyes ebben az esetben.
Nagy homály fedi a homoszexualitás.
Több fajta feltételezett magyarázat kering,amik nincsenek 100%-an bizonyítva:
- örökletes
- hipotalamuszban lévő hiba
- génhiba stb.
Etikai szempontból azonban feltétlenül különbséget kell tenni a homofil hajlam és a homoszexuális aktivitás között. Homofil beállítottság kialakulása az érintettek jelentős részénél csupán szocializációs, nevelési és környezeti hatások tényezőire vezethető vissza, ezért biztatnunk kell az ilyen embertársainkat arra, hogy vegyenek igénybe lelki gondozói támogatást, és emellett megfelelő szakembertől, pszichoterápiás segítséget is. Ahogy az alkoholizmustól, vagy más testies megkötöző bűnöktől nagyon nehéz megszabadulni, a homoszexualitás elhagyása is nagyon nehézzé válhat azoknak, akik érintettek ebben. Isten azonban képes megszabadítani mindazokat, akik valóban szeretnének megszabadulni.
A babiloni-jezsuita-judea-kereszténységet a Vatikán által tálalva én sem fogadom el.
Annak ellenére,hogy szerintem is manipulálták a bibliát a lényegiségéből ez nem von le.
Isten ezzel kapcsolatosan konkrét utalásokat tesz, és Ő démoni hatásnak mondja.
Konkrétan az anális szexnek is van démona.
Virtuális plébánia:
Itt név nélkül, anonim módon bármit kérdezhetsz
“Avagy nem tudjátok, hogy a…férfiszeplősítők (ἀρσενοκοίτης (arszenokoitész) vagyis a homoszexuálisok)… nem örökölhetik Istennek országát… Ilyenek voltatok pedig némelyek, de megmosattatok, de megszenteltettetek, de megigazíttattatok az Úr Jézusnak nevében, és a mi Istenünk Lelke által” (I. Kor. 6,9. 11.). Később pedig még azt írja: “A kik pedig Krisztuséi, a testet megfeszítették indulataival és kívánságaival együtt.” (Gal. 5,24.), “Azért ha valaki Krisztusban van, új teremtés az; a régiek elmúltak, ímé újjá lett minden” (II. Kor. 5,17.). Vagyis a Biblia kinyilatkoztatása szerint lehetséges meggyógyulni a homoszexuális állapotból, Isten képes megszabadítani minden bűnbánó bűnöst Sátánnak ebből a megrontó megkötözöttségéből.
“Annak okáért elhagyja a férfiú atyját és anyját; és ragaszkodik feleségéhez, és lesznek ketten egy testté. Úgy hogy többé nem kettő, hanem egy test. Amit azért az Isten egybeszerkesztett, ember el ne válassza.” (Mát 19,4–6.).
google :
Charles Capps - A Teremtő ereje veled van
Peter J. Horrobin – gyógyulás és szabadulás,DÉMONI BELÉPÉSI PONTOk
BILL SUBRITZKY- SZABADULÁS A DÉMONOKTÓL
Pár év és felnőtt leszel.Azt csinálsz,amit akarsz.
Ha szüleid nem tudnak majd elfogadni,akkor nem kell velük tartani a kapcsolatot.
Vagy élhetsz hazugságban is,ha neked az jobb.
Amúgy vannak olyan szülők,akiknek az is elég,ha egy évben egyszer látják a felnőtt gyereküket,mert "messze lakik,dolgozik,elfogalalt" és egyéb kifogások arra,hogy lusta vele tartani a kapcsolatot.
Na,ha ilyen szüleid vannak,akkor szinte tök mindegy:d
Szerintem nem nemi átalakításra gondolt,hanem olyanra,ami megváltoztatja a személyazonosságát:D
Túl sok filmet látott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!