Szeretnék teljesen ateista lenni? (föleg éjszaka! )
Sziasztok!Lehet viccesen hangzik a kérdés, de nagyon szeretném ha kapnék rá válaszokat is. Bvezetésnek csak annyit szeretnék mondani, h nagyon érdekelnek az
ókori, kimondottan az északi népek, azok közul is föleg a kelták.Gondolom azt tudjátok, h Eu ban kb 400 évig ök voltak a ,,Janik´´(vasfegyverek, páncélzatok,szívós nép volt). Majd hirtelen eltuntek. Eleinte azt gondoltam, h csak a romaiaknak, majd a szászoknak köszönhették egyedul pusztulásukat, de késobb rájottem, h ott volt még egy nagyon fontos tényezo..a hiszékenység. Kegyetlenul vallásorientáltak voltak. Ez nagyban hozzajarult a bukásukhoz(sok példát lehetne felhozni, de inkább nem írok mivel nem akarom tul hosszura nyujtani a szöveget). Más ókori népek eltunéséért is a vallás nagyban felelös.
Azt tudom, h a vallás, és minden természetfeletti tényezö emberi kreálmány, h a buta népet sakkban lehessen tartani a világ legerösebb fegyverével...a félelemmel.
Nomármost ezzel nincs is gond napközben, de ha eljön az éjszaka....e tudjátok meg milyen kínszenvedéseket, gyötrelmeket élek át míg el nem alszom. Ilyenkor mindig eszembe jutnak horrorjelenetek, föleg az olyanok, ahol az elkövetö láthatatlan, az olyantól igencsak félek. Ez csak azt jelentheti, h kegyetlenul hiszékeny vagyok, a VILÁG LEGHISZÉKENYEBBJE!!!PLEASE töröljétek ki belölem!!! Válaszaitokért nagyon hálás vagyok elöre is. Sziasztok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!