Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Örülnöm,kéne mert nem buktam,meg semmiből,nyugodt nyaram lesz ez téren,holnaptól kezdem a nyári gyakorlatott,utána dolgozhatok,van barátom szeretjük egymást,itthon,is minden rendben.Viszont kedd óta az van velem,hogy nincs kedvem semmihez se senkihez,éhes vagyok megcsinálom a kaját nekiállok,hogy akkor most eszek aztán még se kell a kaja,pedig ez nem rám vall,volt,hogy a héten két három napig nem is ettem,olyan furán érzem magam,olyan semmilyen a kedvem..Barátommal együtt voltunk a hétvégén de neki is olyan semmilyen a kedve..Egyik,pillanatba jó a kedve másikban olyan semmilyen.Akkor most fél év után haza jöttek a szülei külföldről velük van otthon,de stresszelt tegnap és nem,is várta őket mert,hogy az apjával megint vitázni fog..Múlt héten ő se ilyen,volt..Senki se mozdul ki hétvégén,vagy dolgoznak vagy nem érnek rá,igy nem tudunk egy faluban semmit se csinálni mikor ott vagyunk. Velem van a baj?
2014. jún. 15. 14:30
 1/1 anonim válasza:
Nyugi, szerintem semmi baj nincsen veled. Csupán kitört a vakáció és a megszokott mindennapjaid eltűntek (felkelés, iskola, lecke). Próbálj megnyugodni, lazítani és hidd el egyből jobb kedved lesz. Élvezd ki a vakáció minden napját, amíg csak tudod! :) Sok sikert! :)
2014. jún. 16. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!