Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lesz velem nyáron (. )?

Mi lesz velem nyáron (. )?

Figyelt kérdés
A két legjobb barátnőm külföldön lesz EGÉSZ nyáron. A többi barátom, innen-onnan természetesen még ott van, biztos 1-2 hetente összeülünk majd inni, és kész. Tavaly sok táborban voltam, de idén a külföldi utakra nem választottak be, meg kicsit úgy érzem kinőttem már ezeket. Nagyon szeretnék dolgozni, de 16 évesen szinte sehol nem tudok munkát szerezni. Amit a leginkább csinálnék, hogy egy szál hátizsákkal elmennék vonattal külföldre, barátokkal, de a barátaimat nem engedik el csak így, egyedül. Illetve nekem az lenne a tökéletes, ha lenne egy barátom, és vele lehetnék minden nap, és akkor nem lenne baj, hogy HOL vagyunk.. Utálok itthon lenni, nyilván van pár ilyen nap, amikor ez van, de én pörögni szeretek, bulizni, ismerkedni, csak teljesen kétségbeestem, mert tavaly minden hetem be volt előre táblázva, most meg alig van lefixálva valami. Nem szeretnék csak azért mindenféle táborba elmenni, hogy ne legyek egyedül meg itthon. Tavaly is ezt csináltam, oké, de idén szeretnék olyan dolgokat csinálni, amiket még nem (és elég sokmindent tapasztaltam már), sok új embert megismerni, más élettapasztalatokat szerezni. A tavalyi nyár arról szólt röviden, hogy belecsöppentem az életbe, elkezdtem pasizni, inni, kipróbálni dolgokat, amik eddig még nem voltak az életem részei. Részegnek lenni, koncerteken tombolni, most szinte minden vagy minden 2. héten ezt csinálom, és nem az hogy meguntam, mert nyilván jó dolgok ezek, és meg is tanultam a határaimat (a pasizást is abbahagytam már egy jó ideje, mert szeretnék kapcsolatot) , de mi lesz így nyáron? Imádom a mávészeteket és csinálok is sokmindent, értek ehhez-ahhoz, gondoltam , mindent, amihez értek kibontakoztatom valahogy, megpróbálok dolgozni, hogy legyen fényképezőgépem (mert jól tudok, csak nincs profi gépem), és csinálom a többit is. Az a legnagyobb problémám, hogy van önbizalmam, úgy érzem megvan bennem minden, hogy ezt vagy azt csináljak, de nem jönnek az események. Legszívesebben (akár egyedül is) felkerekednék egy európai országba egy fényképezővel, egy vázlatfüzettel, hippiéletet élnék, minden éjszaka spontán aludnék valahol, szerelmes akarok lenni, stb.
2014. ápr. 30. 20:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Amúgy ugyanannyit vagyok egyedül is mint bulizok, szóval nem a magánytól menekülök, mert egy átlagos héten szeretek egyedül lenni, olvasni, írni, akármit, és nyáron is van hogy így telik pár nap,csak a nyár nekem mindig az az időszak amikor kicsit kilépek a komfortzónámból és megváltozok, valami új kezdődik, és ezért vagyok kétségbeesve.
2014. ápr. 30. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Merre fele laksz? Én szívesen mennék koncertekre bulikba, csak nincs kivel, mert minden haverom begyöpösödött kocka
2014. ápr. 30. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!