Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pánik betegség? Szorongás?...

Pánik betegség? Szorongás? Tömegiszony?

Figyelt kérdés
Már annyira elegem van és nem tudok mit tenni... megyek az utcán és úgy érzem,hogy mindenki engem néz és elvörösödök és szorongok vagy a buszon felszállok és annyira rosszul érzem magam.. mit tegyek?

2014. jún. 15. 10:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Sürgősen szakemberhez kell fordulni.
2014. jún. 15. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy mindenkit megbámulnak olykor-olykor, és egy kicsit szeresd jobban magad...
2014. jún. 15. 16:38
 3/6 A kérdező kommentje:
persze ez igaz, hogy valamilyen szinten megnézik az embert csak én egyszerűen be pánikolok, elvörösödök ideges leszek..
2014. jún. 15. 18:02
 4/6 anonim válasza:

Először is ha nem alszol eleget, próbáld magad kipihenni. Nálam amikor nem alszom, újra és újra rám tör a szorongás...

Másodszor keress fel egy szakembert, mert ő sok praktikával, esetleg gyógyszerrel tud neked segíteni. Lehet, h a beszélgetésekkel megtalálja a probléma igazi gyökerét, és feloldja azt.

Én is átmentem ezen. Öt évembe telt, de kinőttem. Kemény munka volt. Ne hagyd, h eluralkodjon rajtad ez az érzés, és átvegye az irányítást.

2014. jún. 15. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Logoterápiára menj.
2014. jún. 16. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért félsz tőlük ennyire? Ird le!

Egyébként egybeirják a szavat - mert igy külön irva egy pnikról és egy betegségről van szó.

Igen, és szorongás. Nem pánikbetegség, az sokkal összetettebb. Te csak félsz - fóbiád van - az emberektől.

Akkor lenne tömegiszony, ha nem éreznéd magad jól magad olyan helyen, ahol sokan vannak.

2014. jún. 24. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!