Hogyan vessek véget az engem ért megaláztatásoknak?
Tavaly nyáron kikezdett velem egy régi ismerősöm férje és én sajnos beleestem a csapdájába. 20 évig egyedül voltam, minden időmet a lányom nevelésének szenteltem. És jött ez a férfi, aki minden szépet és jót mondott, hitegettet, de sajnos csúnya vége lett a dolognak. Teherbe estem tőle, ő pedig magamra hagyott, hogy oldjam meg egyedül. Azt vágta a fejemhez, hogy ne akarjam, hogy majd ő 59 évesen új életet kezd miattam. Aztán a felesége megtudta a viszonyunkat, ő pedig szépen rám fogott mindent. Azt állította, hogy én kezdtem ki vele, én csábítottam el és hasonló dolgok. Mikor ez kiderül, a felesége bekopogott az összes szomszédhoz, elment a közelünkben lévő boltokba, postára, gyógyszertárba hogy elmondjon engem mindenféle útszélinek. A boltba sem tudok úgy elmenni, hogy ne néznének rám gyilkos tekintettel, a környéken szinte majdnem mindenki rólam beszél. Múltkor a bankban lettem lek*vázva jó néhány ember előtt. A régi barátaink teljesen elfordultak tőlem, ha meglátnak az utcán kikerülnek, bujkálnak előlem az autók mögött, a bokorban vagy inkább szó szerint elfutnak ha meglátnak engem. Ez a pasi is ugyan ezt csinálja, kerül, bujkál előlem, rágalmaz mindenkinek. A lányommal ugyan így viselkednek, mert ő meg engem véd, bár őt nem érdekli, ha kikerülik és beszólogatnak neki. Engem viszont nagyon megviselt ez az egész, depressziós lettem, 4 pszichológus próbál nekem segíteni. Tudom, hogy nem kéne ennyire a szívemre vennem mindent,de mit csináljak? Süllyedjek le az ő szintjükre és kiabáljak velük az utcán, hogy nem vagyok leprás, ne kerülgessenek?
46/N
nem szépen mindenkinek elmondod az igazat és hogy a férj is megnézhetné magát mert ez 2 emberen múlik. Plusz nem érdekelne az ilyen emberek véleménye,mert ha ennyitől már utálnak akkor sosem voltak nagy jellemek. Egyben viszont te is hibás vagy ismerős párjával soha de soha nem kezdünk ki akkor sem ha ő az igazi...
Merthogy ha házasság alatt kezd ki veled egy ilyen férfi akkor ugye mi a biztosíték hogy tged nem hagy el egy másikért
Nem szép, amit a hölgy csinált, de te is elgondolkodhatnál a saját butaságodon. Gondolom neki sem esett jól, hogy egy ismerőse összejött a férjével, mert itt még azt sem lehet mondani, hogy a fickó azt hazudta neked, hogy már nincsenek együtt, válnak, stb.
Egyszerűen nem tartom elfogadható kifogásnak, hogy jajj, beleestél a csapdájába. 16 évesen még oké, de basszus, egy 46 éves, akinek már van gyereke is és elvileg felnőtt... Ne haragudj, de szerintem baromi gyerekes jellem vagy.
(Megjegyzem, én válnék, de a nő bugyuta kifogásai nem igazán érintenének meg.)
Magyarországon átlagosan 50-52 éves kor körül marad el végérvényesen a menstruáció.
Miért ne eshetett volna teherbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!