Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek a horroroktól?

Miért félek a horroroktól?

Figyelt kérdés
Mindenkinek mondom,hogy jöjjön át hozzánk,és nézzünk meg egy horrort.Megjelennek az első képkockák,az én szemem már néhol csukva,miközben a barátnőm szemrebbenés nélkül nézi.Átjött hozzánk az unokahugom szilveszterre,megnéztük a fűrész 1. részét.Alig néztünk belőle negyed órát,már féltem.Unokahugom 12 éves,én 14.Ő nem félt,én rettentően éreztem magamat a film utáni napokban is.Mindig csak erőltetem a megnézését,de aztán utána nem merek benézni a sötét konyhába,vagy a bejárati ajtóra,mert üveges.Utána rohangálok a lakásban,és csak előre nézek.Még nappal is.Mivel a szobámban néztük meg,kicsit elhidegültem attól a helytől.Nem tudom, hogy mitől is félek igazából,de le akarom győzni.Lehetséges ez? 14/L
2010. jan. 1. 19:05
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem félek a Végső Állomástól,csak kiráz tőle a hideg.Felfüggeszteni egy fél évre?:)Egy évben alig nézek meg pár horrort,de az osztálytársaim olyan bátrak,mindenki végignézi.Én vagyok a barátnőim közül a legidősebb,és egyben a legszerényebb és legfélősebb is..:S
2010. jan. 1. 21:12
 12/21 anonim ***** válasza:

Előttem válaszoló! Egyedül csak a Végső állomást bírja végignézni.

Eleinte én is féltem, este alig mertem elaludni. De folyamatosan néztem horrorfilmeket bátyámnak köszönhetően, és mostmár egy cseppet sem félek. Sőt, nem bírok ki egy hétvégét sem horror nélkül. ;D

2010. jan. 1. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Ajj tudom, hogy azt szereti én is értettem, de azt írta, hogy kirázza tőle a hideg. Pedig szerintem semmi nincs abban a filmben, mondjuk én is szeretem, de persze minden ember más.
2010. jan. 1. 21:54
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
A horror egy nagy baromság, semmi értelme... Kb olyan mint régen "kenyeret és cirkuszt"... Hogy legyen valami amit lehet bámulni és rettegni, és nem kell gondolkozni mert az már túl bonyolult. Kiváncsi vagyok hogy akik annyira bírják azok a való életben az utcán is olyan bátrak-e. Én rondának tartom és ijesztőnek, az életben mégis feltalálom magam.
2010. jan. 1. 22:18
 15/21 anonim ***** válasza:
22:18!! A kettőnek mi köze egymáshoz? Mert szerintem semmi...
2010. jan. 1. 22:23
 16/21 anonim ***** válasza:
Az hogy röhögnöm kell amikor a kiskölyköket hallom hogy ő már megnézte a Fűrészt meg a Kört meg a Kaptárt meg franc tudja miket és milyen jók voltak,és ő milyen menő de ha elszáll előtte egy darázs akkor már bömböl xD
2010. jan. 1. 22:27
 17/21 anonim ***** válasza:

énis nagyon félek...sőt a végső állomástól is meg a bloody marytől is

amikor láttam a bloody maryt 1 hétig lápa fénynél aludtam és letakartam az összes tükröm !

annyira féltem :D

de amúgy én arra szoktam gondolni (mert gondolom teis attól félsz h érted jön a szörny vagy vmi ilyesmi.) én arra szoktam gondolni h

"ha eddig nem jött értem akkor mér pont most jönne értem?"

leszoktam nyugodni

bár a körnél enm így volt mer ugye a videó XD

2010. jan. 1. 22:33
 18/21 A kérdező kommentje:
Én általában úgy nyugtatom meg magam,hogy arra gondolok,ahogyan csinálják ezt az egész filmet,hogy a szereplők nevetnek minden ijesztő dolgon.Meg hogy a sztárok most ott állnak Hollywood ban,és pózolnak,és élnek,virulnak,mosolyognak,nem ölték meg...néha ez segít.Ha valami vicces filmre gondolok,enyhül a félelem.Talán ez lesz a megoldás!:) Köszönöm a válaszokat!!!
2010. jan. 1. 22:42
 19/21 anonim ***** válasza:
74%
22:27 teljes mértékben egyetértek :) 14 éves lány vagyok, egy horrort sem fogok megnézni, és nem is néztem eddig se. de úgy tűnik, hogy az a menő, ha 12 éves korodra 16 horrort láttál, a horrort nem kell megnézni, ha félelmetesnek találod. nem véletlenül 18-as karikás, csak sokan menőnek gondolják magukat attól hogy horrort néznek...(nem rád értem).
2010. jan. 2. 15:46
 20/21 anonim ***** válasza:

12 vagyok de vagy már 50 horrort láttam és nem nagyon féltem tőlük.KB.5perc alatt lenyugszom és kész.

Lehet nem vagy olyan tipus.ennyi.

DE pl. én a kör2-től kicsit berezeltem és megnéztem youtubon hogy hogy sminkelik ki a csajt,hát azóta leszaro*m

:D

2010. jan. 2. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!