Miért félek a horroroktól?
Figyelt kérdés
Mindenkinek mondom,hogy jöjjön át hozzánk,és nézzünk meg egy horrort.Megjelennek az első képkockák,az én szemem már néhol csukva,miközben a barátnőm szemrebbenés nélkül nézi.Átjött hozzánk az unokahugom szilveszterre,megnéztük a fűrész 1. részét.Alig néztünk belőle negyed órát,már féltem.Unokahugom 12 éves,én 14.Ő nem félt,én rettentően éreztem magamat a film utáni napokban is.Mindig csak erőltetem a megnézését,de aztán utána nem merek benézni a sötét konyhába,vagy a bejárati ajtóra,mert üveges.Utána rohangálok a lakásban,és csak előre nézek.Még nappal is.Mivel a szobámban néztük meg,kicsit elhidegültem attól a helytől.Nem tudom, hogy mitől is félek igazából,de le akarom győzni.Lehetséges ez? 14/L2010. jan. 1. 19:05
1/21 anonim válasza:
Ha félsz tőlük, miért nézed meg őket? Annyit nem érnek. Meg még fiatal vagy és lehet, hogy később majd kinövöd. :)
2/21 anonim válasza:
Nem vagy erős horrorból. Ennyi. Ne nézd
3/21 anonim válasza:
Van ilyen típus. Én pl. a VIVA TV-t nem bírom, és lehet, hogy neked éppen az menne.
Nem kell erőltetni.
4/21 anonim válasza:
Dehogynem kell erőltetni:D én már 7évesen néztem horrort, alig bírtam megnézni de nagy nehezen megnéztem és félév kín volt aludni:D de utána már alig féltem valamitől és mostmár egyik kedvenc műfajom a horror, valamikor jókat is röhögök rajtuk:D xD 17/f
5/21 anonim válasza:
Hehe én is ovis korom óta nézek horrort és imádom őket :D Sokszor én is csak röhögök rajta, mások meg néznek, hogy mi van :D
6/21 anonim válasza:
Lehetséges ha hozzád költözhetek :D:D
7/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én csak egy horrort szeretek,igaz néha még az után is kiráz a hideg.Én a Végső Állomás-t bírom egyedül:)
2010. jan. 1. 19:37
8/21 anonim válasza:
A horror szerintem ezért van. Hogy félj tőle, mert ha nem félsz 1 picit se, akkor nincs értelme az egésznek.
Az egész az adrenalinról szól.
Én pontosan ezért néztem kb. 11 éves koromtól horrort. Már egy jó pár éve nem félek, de azért az izgulás még mindig bennem van, és azóta nem is olyan jó ilyen fajta filmeket nézni.
9/21 Sexylady válasza:
Függeszd fel fél évre, v egy évre a nézését, aztán majd jön magától. Én is hasonlóan voltam
16/L
10/21 anonim válasza:
A végső állomástól félsz? Húú akkor te tényleg nagyon félős vagy. :) Szerintem inkább ne erőltesd, ezek után már meg sem merem említeni a Kör-t és társait. Na azokat ne nézd meg még egy jó pár évig :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!