Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan viseljem el az állandó...

Hogyan viseljem el az állandó ellenségeskedést, piszkálódásokat, negativitást?

Figyelt kérdés
Én sosem kezdek ki senkivel, mégis a nagyobb arcok a suliban plusz a családom, semmi kedvességet nem mutatnak, csak a rosszat mondják nekem és , már nem birom elvisleni, nincs erőm velük szembe szállni, állandoan letörnek.
2010. jan. 1. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen enged el a füled mellett, az egyik fülleden be a másikon ki, nem kell törödni mások véleményével. Gondold el hogy ők sem tökéletesek akkor mit akarnak tőled? Lehet a szülöktől a baszogatás is azért van mert jót akarnak.
2010. jan. 1. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
ha lány vagy ha fiú kezdj el gyúrni! lesz erő és önbizalom!
2010. jan. 1. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek csak megmérgezik a lelked, ezt ne hagyd! Ne vedd magadra, maradj normális, ne is foglalkozz vele!
2010. jan. 1. 19:47
 4/7 Sexylady ***** válasza:
Figy: Nekem is nagyon kevés önbizalmam volt, mindig meg akartam felelni, aztán amikor láttam h nem megy, akkor hagytam hadd bontakozzak ki, és lett belőlem egy visszahúzódó rocker csajszi, és idén év elején rájöttem, hogy azok, akiknek meg próbáltam felelni, semmivel, de semmivel sem jobbak nálam, csak annyi, hogy magabiztosabbak, mert minden azon múlik, hogy hogyan adod el magad. Nem fogom futtatni magam senkinek, meg nyomulni hogy megfeleljek, ez nem az én műfajom, de ha vmi nem tetszik, akkor bizony elég keményen kiállok magamért, és ha belémkötnek, akkor ember legyen a talpán, aki nem áll le a lecseszésem/helyreigazításom után. Remélem te is ráébredsz, hogy semmivel sem vagy rosszabb, mint azok akik leszólnak ;)
2010. jan. 1. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:
LÉgy erős, ne tűrd el, pofázz be nekik, mert ha látják, hogy gyenge vagy és csendben tűröd akkor még jobban piszkálnak, mert látják, hogy hatásos :S
2010. jan. 1. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
sztem is enged el a füled mellett
2010. jan. 2. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha bánt is, ne mutasd ki. Ha látják, hogy nem győznek, megelégelik.
2010. jan. 2. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!