Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az oka annak, hogy ennyire...

Mi az oka annak, hogy ennyire fáradékony vagyok?

Figyelt kérdés
Már körülbelül fél éve, hogy minden délután, amikor hazaérek iskolából nagyon fáradtnak érzem magam, és rögtön becsapódok az ágyamba aludni. Három-négy óra körül elalszom, aztán pedig este hét körül kelek fel, de volt olyan, amikor este tízkor, de olyan is amikor délután öttől reggel kilencig fel sem keltem. Már csináltattunk labort, s az alapján az égvilágon semmi bajom nem volt, elmentünk orvoshoz, de csak annyit mondott, hogy többet mozogjak. Ez sem használ, nem tudom mi lehet a baj. Jövőre kezdem a középiskolát, és kicsit félek, hogy mi lesz. Esetleg lehetnek ennek lelki okai? Ha van valakinek bármilyen sejtése, esetleg tapasztalata, azt szívesen olvasnám, mert szeretném mielőbb orvosolni ezt a problémát:)
2014. jún. 5. 17:56
 1/1 anonim válasza:

Nyugodj meg velem is ez volt :)

Volt, hogy kialudtam magam délután, este felkeltem, kajáztam, és zuhantam vissza az ágyba aludni reggelig.

Nekem elmúlt úgy, hogy kedden még aludtam, de szerdán már nem.

Csütörtökön nem is kívántam annyira, és pénteken már eszembe sem jutott hogy aludjak.

2014. jún. 6. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!