Nagyon nagyon erős lámpalázzal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Érettségi miatt, főleg az angoltól rettegek. Minden évben voltak vizsgáink, felelések is évközben, de semmit nem javultam. Annyira pánikban vagyok az ilyen helyzetekben, hogy volt mikor az osztályomat nem tudtam megmondani, vagy annyira leblokkoltam hogy már a sírás kerülgetett. Remeg a hangom, összeakad a nyelvem, nem tudok értelmes mondatokat összerakni... egyszerűen fogalmam sincs mit csináljak.2014. jún. 4. 20:50
1/2 anonim válasza:
Öntsd le magad egy pohár hideg vízzel, nekem mindig beválik! :D angol vizsgám ötös lett hetedikben, csak hencegni akartam
2/2 anonim válasza:
gyakorolni gyakorolni gyakorolni!!!emberek előtt. csak úgy lehet legyőzni (régebben én is leizzadtam ha ki kellett állni mindenki elé és még most is felmegy a vérnyomásom de ezzel csak a szervezet jelez, hogy tudja megpróbáltatás előtt vagy) Az angoltól szerintem midenki fél,aki nem anyanyelvi szinten beszéli de a lényege az, hogy folyamatosan beszélj még akkor is ha nyelvtanilag nem kitűnő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!