Miért érzem az hogy égek (szégyenülök) majdnem mindíg?
Figyelt kérdés
videó készítés,feltöltés,barátok között,egyes helyeken,ismerősöknél? 13/f2009. dec. 31. 12:57
1/6 anonim válasza:
Talán görcsösen próbálsz nem megszégyenülni mások előtt, és így ha valami mégis nem sikerül úgy, felnagyítod a problémát.
2/6 A kérdező kommentje:
nem csak úgy, akkor is ha nem történik semmi
2010. jan. 1. 13:20
3/6 anonim válasza:
énis rengetegszer vagyok így :D
főleg amikor videóznak,vagy ha felelni kell órán, :D
13/f
4/6 anonim válasza:
Én is mindig égőnek tartottam magam.. de a lényeg hogy megmondják a szemedbe.. akkor tehetsz ellene nem vészes hidd el :)
5/6 anonim válasza:
am egy kicsit idösebb vagyok töled, de hasonlóan voltam én ís :p ,de én csak azért ,mert csunybának hittem magam ,de azota már rám szoltak ,h hagyjam abba ,mert nincs okom szégyenkezni söt ...xDD legyél laza ,és akkor igazán fel fognak rád nézni ,ha azt mondod ,aki nem számít nekem ,nem fontos akármit gondolhat ,lesz*rom azt aki, vagy ami miatt égek,szégyenkezek ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!