Mik az erősségeid és mik a gyengeségeid?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 07:46
1/9 anonim válasza:
Hat ez attol fugg mire erted... Kulso vagy belso?
De kerdesedre valaszolva: erossegemnek tartom hogy 3 nyelven beszelek, viszont gyengesegnek, hogy fel szememmel nem latok.
19,l
2/9 A kérdező kommentje:
Mindkettő. Köszi az őszinteséget!
2009. dec. 31. 09:30
3/9 anonim válasza:
jól tudom beszabályozni az életemet de xar vagyok matekból. Külső: vékony vagyok de csak 162 cm:(
4/9 anonim válasza:
Lássukcsak. Valamivel több eszem van mint az átlagnak, és kicsit tudom manipulálni az embereket, mert sokszor tudom, mire gondolnak, mik a vágyaik, mit szeretnének hallani. Sok barátom van. Gyengeség az, hogy hajlamos vagyok mindenre okot keresni, és mindig a legrosszabbat feltételezem. Talán túl naiv voltam, mikor kicsi voltam, és túl sok kellemetlen meglepetés ért, és hogy ezt a továbbiakban elkerüljem, átestem a ló túlsó oldalára.
5/9 anonim válasza:
Erősségem, hogy megértő vagyok és kedves, ennek rossz oldala is van amit talán inkább a gyengeséghez sorolnék, hogy pl nem olyan régen járni akart velem egy srác, de egyszerűen nem tudtam hogy rázzam le, nem akartam megbántani. de gyengeségem még az is hogy nagyon sokat rágódom egészen aoró dolgokon is és nagyon könnyen megbántódok.
6/9 anonim válasza:
Erősségem, hogy nagyon türelmes vagyok, ezenkívűl segítőkész. Minden, mindenben, mindenkinek.
Ezzel szemben viszont gyengeség, hogy a saját problémáimat nem mindig tudom megoldani, + pesszimista és naiv vagyok.
7/9 anonim válasza:
Erősségem,hogy jó emberismerő vagyok és a megérzéseim is nagyon jók.Gyengeségem,hogy sértődékeny és hiperérzékeny vagyok.Halak.
8/9 anonim válasza:
Erősségem, hogy nagyon talparállt személyiség vagyok, ismerem az emberek belsőjét (azthiszem), gyengeségem, hogy a szívem mint a univerzum(olyan nagy, de mégis üres).
9/9 anonim válasza:
Erősség:
Fizikai erő
Magas Intelligencia
Gyengeség:
Bizalmatlanság
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!