Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy helyrejöjjön...

Mit tegyek, hogy helyrejöjjön anyámmal a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Az anyám vicc nélkül szinte minden szavával halálra idegesít, mert folyton okoskodik, idegeskedik, vitatkozik, kb mindig rosszkedvű, és már tényleg nem tudom élvezni a társaságát.

Keveset beszélgetünk, mindig ő kezdeményez, mert én nem szeretek vele beszélgetni a fenti okok miatt, mai buszúton viszont mondta, hogy tényleg beszéljük már meg, hogy mi a gond, és kb 50 percig hallgattam, hogy mennyire csalódik mindig bennem, merthogy rosszak a jegyeim, stb.

Amikor meg azt mondom, hogy ne csak bennem keresse a hibát, mert ő is tud nagyon idegesítő lenni, akkor meg elkezdi, hogy nem beszélhetek így vele, meg nincs jogom kritizálni, merthogy ő az anyám és ezért köteles vagyok tisztelni.

Ezek után nemtom mit mondjak, nemtom hogy akar így normál kapcsolatot velem, ha ilyeneket mond, mert pl mondtam neki hogy attól még lehet véleményem, de arra is azt mondja, hogy nem lehet, mert az anyát tisztelni kell, stb.

Amikor hazaértünk meg már ott tartott, hogy nincs bennem szeretet, meg sírva fakadt, merthogy én nem szeretem őt.

+ lesz júniusban egy fesztivál, amire féléve várok kb, van rá jegyem is meg minden, és most kitalálta, hogy nem mehetek, sőt egész nyáron szobafogságot kapok, mert túl sok mindent engedett már meg eddig.

Szóval nem tudom mit csináljak, gondolom ilyen válaszok érkeznek majd, hogy "ülj le és beszéld meg vele", de nem lehet, egyszerűen túl makacs és csak a saját igazát fogadja el, megpróbáltam vele beszélni, de nem lehet és nincs is hozzá sok kedvem.

Nem tudom mit csináljak, nincs ez így jól.

2014. máj. 29. 20:20
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ámokfutó nem vagyok. Kelekótya annál inkább.

És, könyörgöm. Ne másold már a mondataim. Komolyan ilyen fantáziátlan embert...

2014. jún. 12. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!