Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hova ülsz a buszon és leülnél-...

Hova ülsz a buszon és leülnél-e valaki mellé, ha még szinte üres a busz?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 20:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%
Nekem volt olyan, hogy éjszaka mentem haza, és egy srác ült csak a buszon és leültem mellé beszélgetni, mert nem akartam egyedül lenni.
2010. jan. 3. 19:51
 22/32 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk általában mindig van hely :D Én a busz hátuljába szoktam ülni, ablak mellé és ha nincs hely, akkor nem szoktam leülni csak akárki mellé.. Csak aki szimpatikus :D Vagy állok a többiekkel akikkel egy felé megyek :) De biztos hogy nem ülök le oylan mellé, ha van áshol hely :)
2010. jan. 3. 20:35
 23/32 anonim ***** válasza:
93%
én inkább egyedül de igazából az se zavar ha vki odaül.pechemre ha a busz üres akkor is tuti h vki leül mellém.-.-""
2010. jan. 3. 20:55
 24/32 anonim ***** válasza:
67%
a sofőr őlébe
2010. jan. 3. 23:14
 25/32 anonim válasza:
100%
Én nem merek leülni, mert félek, hogy szólnak érte.:/
2010. jan. 6. 12:43
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Tíz esetből kilencben állok, ha van hely a csuklóban, ott; ha nem, máshol. Ha nagy ritkán leülök, akkor véletlenszerű helyre.
2010. jan. 6. 18:26
 27/32 anonim válasza:
100%
Általában a busz középső részén szeretek ülni, és igen, már már leültem úgy más mellé, hogy amúgy tök üres volt a busz (csak 4-en 5-en voltunk rajt) igaz addigra már 2-3 napja szemeztem a csajjal...
2010. jan. 7. 00:21
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig hátulra ülök, mert reggel innen indul a busz, mindig van hely. Hátulra, csukló utáni 3. sorban, bal oldalra, bentre, mellém barátnőm. És még a fűtés is megy (: Hazafelé meg ahol jut hely. Amúgy leszoktam ülni szinte mindenki mellé, aki nem néz ki pszichopatának. Öregasszonyok-öregemberek mellé inkább, mert ha magyaráznak, bedugom a fülest és békén hagynak.
2010. jan. 8. 21:26
 29/32 anonim válasza:
100%

Én a busz középsőrésuénél szeretek ülni az a blak mellett...

De ha leül vki mellém inkább idegen legyen... mert ha nem akk beszélhetnékem támad és nem tok nyugottan zenéthallgatni...

Hogyha nincs szabad hely (2es-ből is csak az egyik szabad) akkor csak akkor ülök le ha az illető az ablak mellett ül (nem szeretnél átmászni rajta).

2010. jan. 10. 15:12
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan,mint amit a madarak életéről tanultunk etológián xD ők is ugyanigy foglalják el az erdő egyes részeit..először mindig a legtávolabbi pontra fészkelnek, ha jön egy másik madárcsoport az első csoportttól lévő legtávolabbi helyre "költöznek be" és igy tovább...minél messzebb a másiktól,és a végén maradnak azok a lehetőségek,mint a közvetlen szomszédság konkrétan: a buszon leülni valaki mellé
2010. jan. 11. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!