Hova ülsz a buszon és leülnél-e valaki mellé, ha még szinte üres a busz?
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 20:40
11/32 anonim válasza:
én ha lehet akkor hátra, úgy hogy már ne üljenek mögöttem mert (most bántani fogtok) tagelek.
12/32 anonim válasza:
Ahol a legtisztább/legkevésbé koszos az ülés.
13/32 anonim válasza:
Egyszemélyes helyet szoktam keresni.
14/32 anonim válasza:
mi az hogy tagelek?? vagy mivan? én ezt nem értem
15/32 anonim válasza:
16/32 anonim válasza:
a busz hátuljában szoktam ülni, ajtó mellett
de állva sem pusztulok el
17/32 anonim válasza:
utolsó vagyok
és senki mellé nem szoktam leülni
18/32 anonim válasza:
mindig a busz elején-közepén ülök le az idősek közé :D busz hátuljába csak nagyon ritkán megyek...más mellé csak akkor ülök ha muszáj, tehát nincs üres kettes...ablak mellett szeretek ülni és állni nem szeretek, mert akkor kapaszkodni kell és meg kell fogni azt a csövet amit előttem több százan megfogtak már...fúúúj :D de ha "idősjárattal" megyek akkor le se ülök, mert tudom hogy át kell adnom a helyet :D
19/32 anonim válasza:
Nekem megvan az a hely,ahova ülni szoktam,ha még nem foglalt.Máshova nem szívesen ülök,de ha kevesen vannak inkább leülök...ne nézzenek hülyének
(:
20/32 anonim válasza:
Én a busz elejére szoktam szállni,mert ott van a sofőr is,és vannak ezek a buszok ahol csak fönn van kapcsoló,de az első ajtónál lenn is vann,és én is elérem a fölsőt,de csak ha a lábamat is feljebb emelem,de hát ott a kezembe a táska az meg lehúz ezér inkább megnyomom a kapaszkodónlevő gombot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!