Szerintetek baj vagy rosz ha egy fiú érzelgős? A többi lent
Figyelt kérdés
Egy 13 éves fiú vagyok.Az osztálytársaim(a lányok)elkezték ezt az alkonyatot már egy 1 éve és én egy fél éve én is elkeztem érte rajongani.
Én nagyon átérzem Bella meg Edward szerelmét és persze azt is mikor Jacob bal szerelmi 3szögbe kerül.na mind eg ymost nem ez a lényeg
én nagyon hogy is mondjom már olyan vagyok mint Edward
megfontolt ,kedves ,érzékeny egyszóval érzelgős is lettem
anyira szép a történetük és én meg anyira olyaná váltam(mondjuk nem nézek ki anyira jól...:/)
na egy szó mint 100 ilyen érzelgős és milyen átérzős lettem.És anyira szeretnék ulyra szerelmes leni(mert eddig csak 1 csajom volt).de most már más lennék...
Szerintetek ez baj?
2009. dec. 30. 20:18
11/12 anonim válasza:
Csak nem az a borderline zaklató öngyilkossággal fenyegetőző imádat?
12/12 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a fálaszokat és az 5 válaszolóbnak(azsem az ötödik volt)nekem nem túl sok fiú barátom van csak 2 van és valük is csak anyira barátság hogy beszélgetek velük azt anyi...de köszönöm a válaszokat
2009. dec. 31. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!