Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek baj vagy rosz ha...

Szerintetek baj vagy rosz ha egy fiú érzelgős? A többi lent

Figyelt kérdés

Egy 13 éves fiú vagyok.Az osztálytársaim(a lányok)elkezték ezt az alkonyatot már egy 1 éve és én egy fél éve én is elkeztem érte rajongani.

Én nagyon átérzem Bella meg Edward szerelmét és persze azt is mikor Jacob bal szerelmi 3szögbe kerül.na mind eg ymost nem ez a lényeg

én nagyon hogy is mondjom már olyan vagyok mint Edward

megfontolt ,kedves ,érzékeny egyszóval érzelgős is lettem

anyira szép a történetük és én meg anyira olyaná váltam(mondjuk nem nézek ki anyira jól...:/)

na egy szó mint 100 ilyen érzelgős és milyen átérzős lettem.És anyira szeretnék ulyra szerelmes leni(mert eddig csak 1 csajom volt).de most már más lennék...

Szerintetek ez baj?

2009. dec. 30. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem baj.
2009. dec. 30. 20:22
 2/12 A kérdező kommentje:
bő válazs:):D
2009. dec. 30. 20:23
 3/12 A kérdező kommentje:
de ezért köszi:)
2009. dec. 30. 20:24
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Ha olyan nyálas és rusnya vagy mint Edward akkor sosem lesz csajod. A csajok a vagány, jó humorú pasikat szeretik, nem azokat akik olyanok mint egy csaj.
2009. dec. 30. 20:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, de ne vidd túlzásba.:)

Nem baj, ha vannak érzelmeid, és van nekem is egy 19 éves fiú ismerősöm, aki szereti az alkonyatot.

Igaz, nekem lány létemre az első része is elég volt.:D

Engem nem zavarna, ha olyan barátom lenne, aki nem egy érzéketlen bunkó, de azért ne legyen túl nyálas se.:)

2009. dec. 30. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Én ki nem űállhatom a vagány pasikat

A humor azért nem árt

De ha túl érzelgős vagy,az már baj

2009. dec. 30. 20:33
 7/12 A kérdező kommentje:
oké köszi és nem vagyok olyan rusnya :D;)
2009. dec. 30. 20:33
 8/12 anonim ***** válasza:

szerintem baj. mi 13 évesen egész nap fegyverekről meg ilyenekről beszélgettünk, és tudtunk is

az ilyen érzelgős dolgok nem hogy nem érdekeltek, de idegesítettek is minket

és egy fiú szerintem ne is legyen ilyen

2009. dec. 30. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak mértékkel. Engem lányban is idegesítenek a túl érzelgősek.
2009. dec. 30. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát azért olyan ne legyél mint ő. Mert én már eléggé sokadjára olvasom a történetet. És rájöttem Edward nem is annyira favo. Szóval az a mindig Bella seggébe és még fogat sem moshat vámpír felügyelete nélkül. Meg az az ego, lenézés ami árad belőle a többi ember/vámpír/vérfarkas iránt. Neki csak a családja és Bella a szent. Meg kb. fogolyként tartja Bellát. Ilyen ne legyél.

Amúgy nem gáz ha udvarias, kedves, előzékeny, érzelmesebb vagy. Csak ne vidd túlzásba és ne legyél sablonos. Meg azért néha mutasd meg a csajnak, hogy ki is vagy te. Szóval észre lehet venni Edward is keményen bealázza Bellát. És a vicc, az életben is így van, hogy a lányok akkor még jobban másznak a csávóra ha az néha megmutatja ki hordja a nadrágot. Ne tedd sűrűn, de azért ne menny át legjobb barátnő fílingbe se a csajnál

2009. dec. 30. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!