Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom ki vagyok. Lehet,...

Nem tudom ki vagyok. Lehet, hogy nagyon hülyén hangzik de igaz. Valaki? 14L

Figyelt kérdés
Ugye ebben a korban kezd kialakulni a személyiség. De én teljesen össze vagyok zavarodva. Nem tudom milyennek kéne lennem. Semmi se jó. Ha választok egy példaképet arról kiderül, hogy r**anc vagy drogozik vagy bunkó. Mindig van valami. Mitől és hogyan találhatnám meg önmagam? :( Annyira nincsen önbizalmam..
2014. máj. 28. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Halgasd meg youtubon

Burnout voltam aki

ha meg értedted a szővegét irj!!

2014. máj. 28. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden ember keres valamit, amilyen lenni akar, és pont emiatt nem lesz az, aki. 14 éves vagy, ez a probléma még egy darabig fent fog állni, teljesen normális hogy így érzed magad (2014-ben sajnos ez már így megy, mindenki bálványokat imád, akik valójában nem érnek semmit.)

Légy önmagad. Ami kb abból áll hogy csak azt csinálod ami neked tetszik.

2014. máj. 29. 00:04
 3/6 anonim ***** válasza:

"Van egypár ember aki másolja mások életét. Csak azt nem veszik észre, hogy mindenki más kérdéssort kapott..."

Természetes, hogy így gondolod, a kamaszkor erről szól, ha felnősz, ki fog forrni, ki vagy valójában. Ne válassz példaképet, inkább próbáld megismerni önmagadat, te így vagy jó ahogy vagy. Főleg sztárokról ne alkoss példát mert a bulvár meg az igazi ember nem ugyanaz. Az újságok elénkraknak olyat is aminek a 80 százaléka hamis adat, csak a pénzért élnek ilyen életet. Te ne légy ilyen!

2014. máj. 29. 11:47
 4/6 anonim válasza:
Én vagyok a reptoidok ura az utolsó humanodidplazadar.
2014. máj. 29. 18:26
 5/6 anonim válasza:
Lehetsz a királynőm.
2014. máj. 29. 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem baj az, ha nem tudod ki vagy, az a nagyobb baj, ha nem tudod, hogy ki akarsz lenni!

Olvasd ezt el. Nagyon kemény könyv, de nagyon jó és nem is vastag.

[link]

2014. máj. 31. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!