Hogy szerezzek barátokat kevés önbizalommal?
Talán elég közhelyes válasz lesz, de olyan barátokat, akik azért szeretnek, mert vékony vagy, vagy mert jó a frizurád, nem akarsz szerezni.
A fogyásról meg: ha te belenézel a tükörbe, elégedett vagy azzal amit látsz? Ha igen, akkor felejtsd el a megfelelési vágyat, és maximum ha fejleszteni akarsz valamit, legyen az a kommunikációs készség.
Ha rendbe jössz magaddal, bántani se fognak tudni, mert egyszerűen nem veszed fel.
Minden esetre ha barátkozni szeretnél, (és megfelelek :D ) írj rám.
A lefogyástól nem fognak jobban szeretni, de ha tényleg túlsúlyos vagy, akkor jobban fogod magad érezni a bőrödben. Az a barátod nem barát, hanem egy felvágós...
Akkor fognak többen szeretni, ha megtanulsz te is szeretetet adni és elfogadni, felvállalva önmagadat.
Olvasd el: [link]
A barátnőd egy tipikus hülye 3,14csa...nekem is ilyen barátnőm volt anno gimiben, gazdag, mi ugyanolyan anyagi helyzetben voltunk, mint ti, én azért kellettem, hogy mellettem, még gazdagabbnak és jobb csajnak tűnjön.
Ha szegény az ember, nincs lehetősége zenesuliba meg sportszakkörre járni. Amúgy a soraidból lejön, hogy tök normális, jó fej csaj vagy, nem szidod a ribit, akit én szidok helyetted is, mert undorítóan viselekdik, ahelyett, hogy segítene, mondjuk ha jó barátnő lenne adhatna kölcsön cuccokat stb...Nem vagy dagadt testű, akárhogy csúfolnak, a hajadat meg irigylik, hogy dögöljenek bele az irigységükbe. Érzékenyebb vagy, mint a surmó korosztályod, ez adottság, ezért is irigyelnek, oylanok szeretnének lenni, mint te, mert te más vagy...és nem bírják ezt elfogadni, csordaszellem...húzzák le a taplóságukat a slozin, tanulj, legyél szorgalmas, élj vidáman, és sz@rd le a fejüket magasról...ilyen éretlen ovisokkal van tele a gimi sajnos. Te egy rohadt jó csaj vagy, sokra fogod még vinni az életbe, senki kedvéért ne fogyj le. Ajánlom neked a Telt idomok című zseniális filmet, töltsd le, mert fantasztikus,a főszereplő csaj iszonyatosan szexi, és ezt úgy mondom, hogy én egy 49 kg-os átlagos heteró lány vagyok, ha nincs meg, vagy nem tudod megnézni én kiírom neked, és elküldöm postán, csak dobj egy privit. Ha fogyni akarsz a saját egészségedért tedd. Kitartás! Lesz jobb is, fel a fejjel, húzd ki magad, és engedd el a füled mellett a csicskák beszólásait, hidd el jobban fogja ez őket bosszantani, mint bármi, ne add meg nekik az örömet, hogy azt lássák bántanak téged. Barátok jönnek majd, akik úgy gondolkodnak, mint te, internet, könyvtár, múzeum, egyetemen később...
Szép napot! :)
Szívesen :) Csak az életet írtam, így működik sajnos. Sok baromnak nem tudom miért jó mások önbizalmát lehúzni, gondolom ettől érzik többnek magukat, pedig itt mutatkozik meg mennyire nincs nekik se önbizalmuk. Tudod valaki olyan, mint te, normális, érzékeny, te soha nem bántanál mást, előbb veszed magadra, valaki meg úgy kompenzálja a kisebbrendűségi érzését, hogy mást piszkál...Ilyen undorító az emberi természet...mindig arra gondolj, hogy a másik azért bánt, mert azt irigyli, az böki a csőrét, azt nem bírja elviselni, ami belőle hiányzik, de benned megvan...
Minden jót kívánok neked és tényleg sz@rd le a fejüket...idióták, te sokkal többre viszed az életben, de ehhez nem szabad hogy akadályozva légy azoktól a gondolatoktól, amikkel piszkálnak...éretlenek...fogalmuk sincs milyen törést okozhat egy ember életében az ilyesmi...ezért mondom, hogy te jóval okosabb és értelmesebb vagy a korosztályodnál. Abban is biztos vagyok, hogy szép lány vagy, különben nem piszkálnának a hajad miatt...amúgy meg a teltebb testalkattal jár a szép cici és fenék, nekem egyik sincs, szóval így látatlanban is azt mondom, hogy szeretnék úgy kinézni mint te...a fiúknak meg főleg ebben a korban a nőies lányok tetszenek...kicsit legyél nyitottabb, barátkozz a normálisabbakkal, és nem lesz gond. A piszkálódást engedd el a füled mellett, az bántja a másikat, aki magával nincs megelégedve, és az ilyen ember szánalmas...tudod mit majd ha lesz időnk rá, szánjuk őket :) Addig gondolkodj pozitívan, élvezd a fiatalságod és most hogy nyár van, bringázz, kirándulj, sétálj nagyokat, jót fog tenni. :)
A barátnőd meg a legszánalmasabb az összes közül, barátnőnek adja ki magát, közben egy kétszínű szemét szuka, annyira ne bízz meg benne, az ilyenek adják ki a titkaid leghamarabb a többieknek...Vigyázz vele, barátkozz vele, de csak okosan. :)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!