Mit csináljak most itthon?
Figyelt kérdés
egyedül vagyok itthon még 2 napig, holnap buli, de nincs kedvem, rossz a közérzetem. Hogyan tudnék ráhangolódni? TV-ek, punnyadok és közbe nagy rendetlenséget is csináltam, egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Felakarok töltödni, esetleg vmi tippet?:) 8takaritás, fürdő ilyenkere gondolok:)
vmi pörgős zenét is szívesen fogadok:)
17/L
2009. dec. 30. 13:51
1/5 anonim válasza:
vmi pörgős zenét is szívesen fogadok:)
Chuck Berry Johny B goode
Slayer raining blood xd
én estefele tanulni fogok most unatkozom
2/5 A kérdező kommentje:
kösszpf ez inkább idegtépő szánalomkeltő zene :D
legfőkébb arra lennénk kiváncsi h hogyan hangolodjak rá a szilveszteri partyra?:S
2009. dec. 30. 14:02
4/5 A kérdező kommentje:
majd holnap :D
de addig is vmi ötlet:)
most elkedztem rendbe tenni a lakást kajálok hajatmosok
utána szoli és utána vmi esti film msn és alszok:D
2009. dec. 30. 15:18
5/5 anonim válasza:
kezdj el gondolkodni, hogy miket fogsz inni, kik lesznek ott, kivel akarsz majd etye petyélni, milyen zenék lesznek. Játszd le az agyadba a bulit és máris tök buli hangulatod lesz. Ha meg nem búj el a sarokba kezdj el sírni és ha már kiadtál magadból mindent, totál megleszel könnyebbülve és csak partyzni lesz kedved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!