Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet tenni a lustaság ellen?

Mit lehet tenni a lustaság ellen?

Figyelt kérdés
Az a gond , hogy folyton lusta vagyok és fáradt.Ahogy felkelek , bal lábbal kelek fel, hogy : Fuu megint egy szar napnak indulok neki , és így folytatodik az egész napom , hogy kedvetlen , ideges vagyok soha nem szólok senkihez mert zavar mindenki jelenléte , szeretnék már tenni ez ellen valamit de mindig oda jutok , hogy majd holnap vigyorgok egész nap , próbálok kommunikálni az emeberekkel , de mindig bús és gondterhelt arcot vágok .Hogyan lehetnék már pozitívabb mert már érzem , hogy ez így tényleg nem folytatódhat .:( Fiatal vagyok , és érzem , hogy kezdek roskadni lelkilek . Jól vagyok a szüleimmel , megkapok mindent ami tőlük telik , de nincsenek barátaim és folyton valamiért szomorú vagyok , főleg ez a természet és az önbizalomhiány miatt gondolom. Esetleg volt még valaki ilyen helyetben fiatal korában. Ő , hogy vetett ennek véget , hogyn változott meg ? 16/L

2014. máj. 26. 18:11
1 2
 11/11 anonim válasza:

Bár nem mai kérdésde leirom én mit gondolok.

A legtöbb tini átmegy ezen ne aggodj,nem vagy abnormális. Az hogy depresszioba is sodorhatod magad,figyelemfelkeltés. Nincs ezzel gond(marmint a figyelemfelkeltés,mert a depi az bizony gond.).én is ilyen tini voltam, valahol ugy éreztem hogy majd valaki felkarol,megtalál és kiszakít szörnyü céltalan életemből.....De ez nem jön mindig be...Rájöttem hogy nem a nagy célokat kel keresni.Hanem az élet apro örömeit,a kis sikereket,pozitivan nézni a világra,akaratlagosan!Ha egy hétig megprobalod hidd el jobb kedved lesz és rajosz nem is olyan sz.r az élet.Ok vannak rossz dolgok és van hogy hiába gürizel nem jön össze.na de paff. nem az első sem az utolso eset az emberiség léte óta.

Én mai napig a rövid távu céljaimra koncentrálok,azokat valositom meg,közben kiderul egy kettőröl hogy inkább hosszutávu.

Most jött el az ideje,hogy elgondolkozz mit szeretnél az életben,gyereket?Férjet?karriert?Vagy egy szép nagy lagzit?Diplomát?sportolni?stb...stb... Ha megvan az az egy ami biztosan kell neked az élettől már van célod. Nekem a gyerek volt.Szerettem volna anya lenni.megtapasztalni.és soha nem gondoltam volna mekkora örömömet lelem benne(na nem 16évesen,). Az az egy cél kialakitotta a többit,férj,ház,jo munka....És itt jönnek a rövidtávuak.Minden nap egy ajándék.Olyan rövid az élet.Minden nap tűzz ki egy célt,ma futok két tömböt, vagy ma egész délutan bicózok...ma egész nap megviccelem a körülöttem élőket.ma polgárpukkasztok.......ma sminkelek ésdíva leszek...bármi ami eszedbe jut. ezek feldobják a napod. Nekem volt egy olyan napom amikor egész nap katicát kerestem. Minden reggel amikor lehetett kimentem és megnapoztattam az arcom.Par perc par mélylevegő.

Nehéz a tinikor,azok a hormonok...

Ajánlom a vitaminok szedését(főleg vas,c,vitamin,ezek feltölyenek.jobb mint egy energiaital) sok folyadékot, és egy kis testmozgast.Jot tesz mindenkinek.

27/L

2015. márc. 30. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!