Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A Fruzsinát hogyan lehetne...

A Fruzsinát hogyan lehetne "angolosítani"?

Figyelt kérdés

A Fruzsina csak magyar név,nincs "külföldi változata" mint a legtöbb névnek.De azért valahogy csak lehetne kicsit angolossá tenni,de hogy?Tippek?

Kérlek titeket,nagyon kéne!Köszike :)

2009. dec. 30. 09:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Fiona xD
2010. jan. 9. 16:57
 12/19 anonim ***** válasza:
ha ennyire angolositani akarod javaslom vált valami más névre..mittomén Hanna angolositva Hanah. vagy Katalin Katie..Chateline mitotmén..
2010. jan. 9. 22:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát ez a kérdező sík. Komolyan ilyen válasz azért mert..

A bunkó formád.

Én mindig annak a híve voltam hogy normális kérdésre meg válaszra normális válasz.

De erre a kérdésre nem LEHET normálisan válaszolni.

Sorry

2010. jún. 18. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
Talán hangzásban a zs-hez a dzs áll legközelebb, tehát: "Frudzsina" (Froogina?)
2010. okt. 20. 08:26
 15/19 anonim válasza:
Fruit=gyümölcsxDD
2010. dec. 21. 19:04
 16/19 anonim válasza:
utolsó kommentelő: én is Fruzsina vagyok, és a barátom Fruitnak hív. lol xd
2012. jan. 10. 20:25
 17/19 anonim válasza:
Én Skóciában élek. A Fruzsina tényleg nagy falat nekik. (bár akit valóban érdeklem, az meg tudja tanulni) Amúgy engem Fru-nak hívnak itt.
2012. nov. 25. 20:52
 18/19 Euphrosina válasza:

Engem is Frunak hivnak leginkabb, aztan van, aki ezt se tudja kiejteni (igy valik Frova), de aki akarja egy kicsit is, kepes megtanulni.

Egyebkent talalj ki valami becenevet magadnak. Vagy egy total masik nevet. Egyik haveromat Zsoltnak hivjak, de feladta, ugyhogy Billnek szolittatja magat :D

2013. máj. 15. 21:59
 19/19 anonim válasza:

Megértem a kérdésedet, én is Fruzsina vagyok, Angliában...Nem mondom, hogy nem küzdelmes, de sokan meg tudták tanulni a nevemet, helyesen kiejtve. A Fruzsit használom leggyakrabban.

A munkahelyemen a legtöbben Fruzi-nak vagy Fruz-ak hívnak, amivel mostanra megbékéltem. Egy dolog zavar kicsit, hogy hiába látják hogyan írom a nevem, néhányan következetesen kifelejtik az 's'-et a'zs'-ből :)

Szerintem, ha valakit igazán érdekelsz, az ki fogja tudni mondani a neved, mert akarja. Egyik ismerősöm Beáta...az ő kollégái napokig gyakorolták a nevét, mire mindenki megtanulta.

Én szeretem a nevem és nem tervezem lecserélni,csak azért, mert az angoloknak nehézségük van vele.

Örülj neki, hogy már a neveddel is kitűnsz a tömegből! :)

2013. júl. 12. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!