A Fruzsinát hogyan lehetne "angolosítani"?
A Fruzsina csak magyar név,nincs "külföldi változata" mint a legtöbb névnek.De azért valahogy csak lehetne kicsit angolossá tenni,de hogy?Tippek?
Kérlek titeket,nagyon kéne!Köszike :)
Hát ez a kérdező sík. Komolyan ilyen válasz azért mert..
A bunkó formád.
Én mindig annak a híve voltam hogy normális kérdésre meg válaszra normális válasz.
De erre a kérdésre nem LEHET normálisan válaszolni.
Sorry
Engem is Frunak hivnak leginkabb, aztan van, aki ezt se tudja kiejteni (igy valik Frova), de aki akarja egy kicsit is, kepes megtanulni.
Egyebkent talalj ki valami becenevet magadnak. Vagy egy total masik nevet. Egyik haveromat Zsoltnak hivjak, de feladta, ugyhogy Billnek szolittatja magat :D
Megértem a kérdésedet, én is Fruzsina vagyok, Angliában...Nem mondom, hogy nem küzdelmes, de sokan meg tudták tanulni a nevemet, helyesen kiejtve. A Fruzsit használom leggyakrabban.
A munkahelyemen a legtöbben Fruzi-nak vagy Fruz-ak hívnak, amivel mostanra megbékéltem. Egy dolog zavar kicsit, hogy hiába látják hogyan írom a nevem, néhányan következetesen kifelejtik az 's'-et a'zs'-ből :)
Szerintem, ha valakit igazán érdekelsz, az ki fogja tudni mondani a neved, mert akarja. Egyik ismerősöm Beáta...az ő kollégái napokig gyakorolták a nevét, mire mindenki megtanulta.
Én szeretem a nevem és nem tervezem lecserélni,csak azért, mert az angoloknak nehézségük van vele.
Örülj neki, hogy már a neveddel is kitűnsz a tömegből! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!