A Fruzsinát hogyan lehetne "angolosítani"?
Figyelt kérdés
A Fruzsina csak magyar név,nincs "külföldi változata" mint a legtöbb névnek.De azért valahogy csak lehetne kicsit angolossá tenni,de hogy?Tippek?
Kérlek titeket,nagyon kéne!Köszike :)
2009. dec. 30. 09:11
1/19 anonim válasza:
Frusy, de sztem ez nagyon gáz, a Fruzsi verzió sokkal jobb.
2/19 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy a Fruzsi jobb,de angolul ezt nem nagyon tudják kimondani,és mindenféléket mondanak,csak épp a nevemet nem...
2009. dec. 30. 11:17
4/19 anonim válasza:
Talán Eufrozina, úgy tudom egyébként is innen ered a Fruzsi.
5/19 anonim válasza:
Fruzína (ez például a Fruzsina szlovákosított formája)
6/19 anonim válasza:
Miért akarnád angolosítani a nevedet?!
7/19 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy a Fruzsi az Eufrozina névből ered...
A Fruzína hogy lehetne az angol változata,amikor az í nem is szerepel az angol ábécében?És nem szlovák formát kértem,hanem angolt,ami persze nincs :(
Azért akarom angolosítani,mert...
2009. dec. 31. 12:29
8/19 anonim válasza:
Ne angolositsd!Én is ebbe a hibába estem angol órán.Ha te megtanulod neki kimondani az XY-t akkor ő is tanulja meg.
9/19 anonim válasza:
20:59-es vagyok
Tudom, hogy az angolban nincs í és nem azt írtam, hogy a szlovákosított verziót használd. Csak próbáltam segíteni, ötletet adni, í betű helyett nyugodtan írhatsz sima y-t is, hamár annyira angolosítani akarod.
10/19 anonim válasza:
De ha te is tudod, hogy nincs angol verzió, akkor tőlünk miért várod el, hogy mondjunk neked egyet?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!