Az emberek miért nem figyelnek rám nagyobb társaságban?
Figyelt kérdés
Ha többen vagyunk a barátaimmal nem tartják velem a szemkontaktust, ha próbálok csatlakozni a beszélgetéshez átnéznek rajtam, és nem hallgatnak végig. Úgy érzem ez nem szándékos a részükről, csak én vagyok ilyen láthatatlan :S2009. dec. 29. 20:28
11/17 anonim válasza:
A láthatatlanság jó dolog. Biztos nem beszélsz elég hangosan. Vagy normális témáid vannak, nem csak az az átlagos szar, hogy "hogyvagy, miújság" - mert a legtöbb ember erről beszél, és csak ez érdekli őket...
14/17 anonim válasza:
Velem is szokott ez lenni,de nem barátok,inkább csak ismerősök között,akiknek nem is számítok igazán:/Szerintem az igaz barátai végighallgatják az embert..
15/17 anonim válasza:
Ugyanez van velem is,utálom!Beszélek,amit én mondok ahoz nem szólnak hozzá,nagy csend van utána,vagy ötleteimet egyáltalán nem helyeslik nagyon sokszor végkéépp nem figyelnek.van egy bandánk s a fiúk minden csak jócsajnak tartanak de engem le se szarnak.már elegem van,semmibe néznek.talán próbálj meg jobban érdeklődni az emberek iránk,és hangosabban beszélni,magabiztosabban! talán segit.
16/17 anonim válasza:
En is ilyen vagyok, neha meg mindig elojon. Akkor figyelnek ram (bar akkor sem mindig... -.-") hogyha hangosan mondom es magabiztosan. Volt, hogy szinte mar uvoltve meseltem egy sztorit. (sokan mondjak hogy halkan beszelek, de a sajat hangom mindig normalisan hallom, szoval ezert nem ertettem miert..)
Persze ha nagyon hangosan beszelsz akkor kozben mosolyogj is hogy ne nezzenek orultnek.
Remelem 2009 ota mar megoldodott a problemad. :)
17/17 anonim válasza:
Engem nem csak akkor vesznek levegőnek, hanem bármilyen alkalomkor. pl. csoportkép, mindig csak a fele énem van benne. :( 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!